koji majstor??

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
big1
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: HONDA CBR 600F SPORT

MITSUBISHI GALANT V6 24V

BMW e30 325i "DRIFT MACHINE"

Re: koji majstor??

Post by big1 »

U ime servisa hvala na pohvalama,na kritikama takodje,necu komentarisati navedena iskustva,jer svi mi radimo "neki" posao za "nekoga" i od toga zaradjujemo za zivot,a hvala bogu svako ima pravo da bira shodno svojim potrebama i mogucnostima a vrijeme ce pokazati ko je izabrao najbolje ;)

Bilo bi sebicno da glasam za MiW tako da cu svoj glas dati Musi :roll:
MOTO SERVIS MIW Podgorica

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
big1
Grijač guma
Grijač guma

MITSUBISHI GALANT V6 24V

Post by big1 »

caesar wrote:
Citizen Pg wrote:
caesar wrote:Ja danas sam promjenih izduv. Ocas posla. Monterski posao.

Pogledaj na youtube ima li ko video sa zamjenom svecica xa tvoj motor. Za moj ima
Da vidimo slike novog izduva? :)
Eo ovako sam ja to sam samcijat promjenio :D

Image
Image
SALIVEN! :clap:

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... 2&start=20" onclick="window.open(this.href);return false;
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

big1 wrote:
Citizen Pg wrote:meni se cini da su malo skupi, za zamjenu kocionih tecnosti su mi trazili 25e o.O meni se ucinje skupo, kupih sam tu tecnost DOT4 kod grge u radnju za 5.10e, malo progugla i sam zamijenio... cas posla a nikakva filozofija...
ovo nije istina,zamjena kocione tecnosti kosta 15e sa sve MOTUL glicerinom,uvjek je tako bilo,sto mogu posvjedociti ljudi koji odrzavaju motocikle kod nas jer nikad nije naplaceno vise,osim ako je uz to bila i neka druga intervencija... kociona tecnost MOTUL u prodaji kosta izmedju 7e i 12,50e ,i potrosi se (mozda ne citav,al ga moras imati) bernerov sprej za pranje od 2,5e ,a posao se ne moze uraditi za manje od sat vremena,na nacin na koji mi radimo pa izracunaj koliko vrijedi ulozeni rad i trud.. ;) a nije filozofija sto jes` jes`
Ulje zaa kocnice se mjenja za 15 min na skuter je nesto duze zbog plastika ide dot 4 a pere se vodom hvala dovodjenja prijatno.
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
big1
Grijač guma
Grijač guma

MITSUBISHI GALANT V6 24V

Post by big1 »

dexbudva wrote:
big1 wrote:
Citizen Pg wrote:meni se cini da su malo skupi, za zamjenu kocionih tecnosti su mi trazili 25e o.O meni se ucinje skupo, kupih sam tu tecnost DOT4 kod grge u radnju za 5.10e, malo progugla i sam zamijenio... cas posla a nikakva filozofija...
ovo nije istina,zamjena kocione tecnosti kosta 15e sa sve MOTUL glicerinom,uvjek je tako bilo,sto mogu posvjedociti ljudi koji odrzavaju motocikle kod nas jer nikad nije naplaceno vise,osim ako je uz to bila i neka druga intervencija... kociona tecnost MOTUL u prodaji kosta izmedju 7e i 12,50e ,i potrosi se (mozda ne citav,al ga moras imati) bernerov sprej za pranje od 2,5e ,a posao se ne moze uraditi za manje od sat vremena,na nacin na koji mi radimo pa izracunaj koliko vrijedi ulozeni rad i trud.. ;) a nije filozofija sto jes` jes`
Ulje zaa kocnice se mjenja za 15 min na skuter je nesto duze zbog plastika ide dot 4 a pere se vodom hvala dovodjenja prijatno.
:lol:

http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =21&t=4475" onclick="window.open(this.href);return false;

poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

kad se postavi pitanje koji majstor za motore, ja nemam sto mnogo pricat i dumat. ;) ali ovo ispade jedna od interesantnih tema! :D
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Vazda je ovaj dexbudva bio pedercina! Cu 15 min. i jos vodu koristi za to! Kakav prevarant! Piii!!!
Last edited by bokibd on 05 Dec 2012 20:06, edited 1 time in total.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

Gey decki STop :shifty:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

big1 wrote:zamjena kocione tecnosti kosta 15e sa sve MOTUL glicerinom,uvjek je tako bilo,sto mogu posvjedociti ljudi koji odrzavaju motocikle kod nas jer nikad nije naplaceno vise,osim ako je uz to bila i neka druga intervencija... kociona tecnost MOTUL u prodaji kosta izmedju 7e i 12,50e ,i potrosi se (mozda ne citav,al ga moras imati) bernerov sprej za pranje od 2,5e ,a posao se ne moze uraditi za manje od sat vremena,na nacin na koji mi radimo pa izracunaj koliko vrijedi ulozeni rad i trud.. ;) a nije filozofija sto jes` jes`
Cijena od 15e za zamjenu kocione tecnosti nije visoka, kvalitetna kociona tecnost i sprej za pranje kocnica su oko 10e. Ja sam sve radim na svojim motorima, pa i servis kocionog sistema i uvijek ostavim minimum sat vremena da sve uradim kako treba, pa mislim da za toliko rada vrijedi dati 15e.
Citizen Pg
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki gsxr750

Post by Citizen Pg »

big1 wrote:
evo sad ispade da ja lazem, ako treba citiracu rijeci sa momkom kojim sam se cuo, mada mi je glupo sad ulaziti u neke prepirke. a cijena od 15e nije puno, materijal kosta priblizno, da mi je tako receno najvjerovatnije bi ga poveo i zavrsio posao, ovako sam to odradio sam...
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Meni je glupo komentarisati cijene. Ukoliko ti se cijena ucini nekorektna, podjes i uradis sam ili na neko drugo mjesto. A te price ovaj naplacuje ovoliko, onaj ovoliko, su za mene macku o rep. Ja sam imao iskustva sa skoro svim majstorima u PG, vidio kako ko sto radi i kako se odnosi prema musteriji i samom motoru, i sad znam dje cu se obratit za pomoc upravo iz iskustva.
Hold your horses, man
Freeride
Post Reply