Moto Savez Crne Gore

Predstavite Vaš klub, kad/đe su događaji koje organizujete i sve vezano za Moto Klubove u i van CG
Post Reply
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: Moto Savez Crne Gore

Post by wulfy »

Da se ne bi rasprava rasplinula u neželjenom pravcu, na izradi Statuta, odnosno njegovu finalnu verziju su podržali sledeći klubovi (idući od juga ka sjeveru zemlje):
- MK Pirates, Ulcinj
- MK Poseidon, Budva
- BMW Moto Klub, Budva,
- MK Shark, Tivat,
- MC Cruiser, Herceg Novi
- MK Oriđinali, Kotor
- MK Cetinje, Cetinje
- MK Titograd, Podgorica
- MK Podgorica, Podgorica
- No Limit Bikers, Podgorica
- Adventure Moto Klub, Nikšić
- MK Bodin, Kolašin

Do kraja ove godine bi trebalo svi da uđu u MSCG, a moguće je da se još neki pridruže ...

Naravno, Statutom je predviđeno i da se na nekoj Skupštini mogu izmjeniti neki djelovi istog, pa ako se pojavi neko grafičko rješenje koje izlazi iz zadatih okvira, a prihvatljivo je, mislim da će se naparaviti kompromis ;)
hiknik wrote:A sta je sa moto cross klubom '11' IZ Berana on se nidje ne spominje....
Ima li neki kontakt?
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

ludilo, tek smo dobii neku krovnu instituciju, i to zahvaljujuci pozrtvovanju i radu nekih pojednica koji se latise posla za korist i interes cijele "moto zajednice", i vec smo poceli sa politickom pricom i sipanjem licnih stavova i zahtjeva. :D :D :D pravo nam ga! :clap:
ono sto mogu rec za sebe, je da kad god Moto savez Crne Gore bude usao u neki projekat ili bude radio bilo sto imace moju podsku. i bez uslovljavanja oko izgleda grba, ko je organizator, koje u u upravu ko nije, slazem li se ja sa tim ili ne, jesu li mi smanjili registraciju ili nisu itd itd.
a sve sto budem ima da im recem ja ocu ako me budu pitali. :) a do tad . . . . .
zivjeli :dance:
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Da bi sve ovo imalo smisla, neophodno je odah organizovati paralelnu organizaciju, jer ako je sano jedna moto asocijacija o nekako ne valja... Moraju biti najmanje dvije tako ce biti mnogo vise vaznog posla... Naravno glavni ciljevi obadvije asocijaciju moraju biti isti a to je osporavanje ove druge...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Slavko ako nastavis sa miniranjem i podrivanjem rada asocijacije, banovacu nas obojicu pa cemo zajedno :grin::grin::grin::grin:

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

A sindikat?
Hold your horses, man
Freeride
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Re: Одг: Moto Savez Crne Gore

Post by NikGold »

Moto klub iz Berana, Rozaja, Plava, pa ima jos dva sportska motokluba u Pg.
Sto vise to bolje
Moramo se malo i salit

pOsLatO iZ SPARTE
+1389+
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Re: RE: Moto Savez Crne Gore

Post by caesar »

SlavkoPejovic wrote:Da bi sve ovo imalo smisla, neophodno je odah organizovati paralelnu organizaciju, jer ako je sano jedna moto asocijacija o nekako ne valja... Moraju biti najmanje dvije tako ce biti mnogo vise vaznog posla... Naravno glavni ciljevi obadvije asocijaciju moraju biti isti a to je osporavanje ove druge...
To, to, to :D :D :D

Sent from my GSXR-1000 at the highest speed.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Kolasinac
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda VT750C

Post by Kolasinac »

Ja ne mogu da vjerujem da nijesam vidio ovu temu. :shock: Prije svega, čestitam na osnivanju! Mi smo podržali sve odluke, ali nijesam nikako mogao stići na Cetinje taj dan, iako sam se trudio da se riješim svih obaveza (naravno, naći će se način da se čukne taj pečat i da se i mi zvanično priključimo). U svakom slučaju, što više klubova - to bolje, lakše će se te peticije potpisivati i kako već ide: "zajedno smo lepši, zajedno smo jači". :)
Image
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Još jedno zvanično saopštenje: ,,Đekna je umrla'' :mrgreen: Ustvari, ne, danas je došao poštar i donio dugo očekivano Rješenje o upisu u Registar udruženja ,,Moto Savez Crne Gore'', odnosno skraćeno ,,MSCG''.

A sada ... :tools-hammerdrill:
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
DODAMAN
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Black cruiser

Post by DODAMAN »

Neka je sa srecom :clap:
Post Reply