Planiram odlazak u Rim na skup iz naslova.
Odprilike vec je sve dogovoreno, ja krecem sam iz BD a u Rimu se nalazim sa ekipom koja krece iz Srbije (za sad trojica, a moguce i vise).
Prvo sam mislio da idem kroz Hrvatsku do Venecije pa da se tamo nadjemo i nastavimo zajedno ali sam se predomislio. Kao prvo taj put do Venecije sam prosao vec vise puta, a nakon Venecije bas i nema nekog uzivanja posto se sve pegla auto putem tako da ne propustam nista a skracujem put za 1.000km.
Tako da idem na brod Bar-Bari 11.6. pa iz Barija do Rima imam oko 350km, planiram da budem u Rimu 12.6. oko podne.
Tamo smo rezervisali neki smestaj, pritom nemam pojma detalje posto nisam zaduzen za taj deo organizacije, samo cu se pojaviti na adresi koju dobijem.
Sto se tice povratka, tu idemo svi zajedno posto i oni hoce da budu balo u CG, a imamo brod Bari - Bar 17.6 ali jos uvek razmisljamo o soluciji da idemo Ancona - Split da bi se malo provozali...
Znam da ide jos jedna ekipa iz BG-a (kada sam bio u Harley predstavnistvu tamo su mi rekli da i oni idu).
Da li jos neko krece iz CG?
110th Anniversary Harley Davidson - Rome, Italy 13-16.6.
-
PrestigeHD1200
- Stoper

- Vozim: Harley Davidson Sportster 1200 Custom
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Re: 110th Anniversary Harley Davidson - Rome, Italy 13-16.6.
A bih ja jadan no okle mi Harley
Lijepo se provedite i srecan vam put i kad se vratite da nam to sve slikovit ovdje ispricas !!!
Lijepo se provedite i srecan vam put i kad se vratite da nam to sve slikovit ovdje ispricas !!!
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
PrestigeHD1200
- Stoper

- Vozim: Harley Davidson Sportster 1200 Custom
Re: 110th Anniversary Harley Davidson - Rome, Italy 13-16.6.
Naravno, nosi se i aparat i GoPro.