Aprilia Caponord 1200
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Re: Aprilia Caponord 1200
Neka je srećan i da te dobro služi. 
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Re: Одг: Aprilia Caponord 1200
Sa srecom je trosili
:lol::lol: jos me drzi od juce uh kako ideeeeee
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Hvala svima... Evo malo utisaka poslije predjenih cca 500 km. Motor je nevjerovatno pokretan, ne osjeca se tezina lako se manevrise u mjestu. Sledeci utisak je kocnica koja je nevjerovatno snazna nikako da se naviknem da je treba maziti, Brembo (gold) monoblock, radi nenormalno dobro... Voznja je posebna prica prati krivinu i radi sve onako kako zamisljas da treba. Zastita od vjetra odlicna... Malo mi je trebalo da se priviknem na agregat koji vuce korijene iz Dorsoduro tako da nervoze i odnosno zelje za stiskanjem ima koliko hoces. Zato sam nasao solomonsko resenje t.j. Prebacis mapu i kisni rezim i onda je sve stalozeno i mirno... Ovaj Sport jos nisam probao (a i ne znam kad cu), dok se u Turing mapi vozi fenomenalno.
Kada sam kupio Versysa razmisljao sam cemu sluze obrtaji preko 5-6.ooo i poslije koju godinu sam otkrio jel', e sad to isto mislim za ovoga, jer ga nisam vrtio preko 4-4.500 (kao zbog prvih 1.000 km do nultog servisa) ne smijem ni da pomislim sto se desava tamo oko 7-8-9.000 jer daleko sam od tog rezima voznje...
Toliko za sad...
Kada sam kupio Versysa razmisljao sam cemu sluze obrtaji preko 5-6.ooo i poslije koju godinu sam otkrio jel', e sad to isto mislim za ovoga, jer ga nisam vrtio preko 4-4.500 (kao zbog prvih 1.000 km do nultog servisa) ne smijem ni da pomislim sto se desava tamo oko 7-8-9.000 jer daleko sam od tog rezima voznje...
Toliko za sad...
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
alooooo erotske price su zabranjene na ovom forumu!!!!!!!!! cekaj... nijesu zbilja... 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
"teško" me nagovori gazda gore pomenutog motora da ga probam, te reko ae vala kad je toliko zapeo.. uglavnom, sve stoji što je gazda napisao. Prelak za vožnju, povuče iz mrtvila odlično, udoban položaj i precizan mjenjač. E sad, da ne prdnjavim previše jer je to bila vožnja od 7 minuta, ali u toliko vremena su ti utisci zabilježeni. Jedna stvar na koju nisam navikao je mekana prednja viljuška - ali nemam prava da pričam o tome kad nisam enduro vozio ne pamtim od kad, i svaki mi motor koji nije skoro skroz tvrd naprijed je meni "mekan".
Uglavnom, prelijep motor i nadam se da će te služit gazda baš kako treba, i brzo taj sport način da probaš obzirom da svi znamo kako voziš, skromni naš
Uglavnom, prelijep motor i nadam se da će te služit gazda baš kako treba, i brzo taj sport način da probaš obzirom da svi znamo kako voziš, skromni naš
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Pi...talijan mrtvi