sent from inner peace
Iz Varaždina do Ohrida (Bih, MN detaljnije)
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Iz Varaždina do Ohrida (Bih, MN detaljnije)
ako dje vidite andreu po varazdinu, plavusu na hornetu pozdravi je za mene
i u pg ste uvijek dobrodosli
sent from inner peace
sent from inner peace
risk,is what makes life worth living.
-
NEvo
- Stoper

- Vozim: Hornet 600 F8
Re: Iz Varaždina do Ohrida (Bih, MN detaljnije)
Svi brojevi su zapisani. Nadam se da ćemo se uspjeti naći barem na piću. Mi smo definitivno odlučili krenuti 02.08.:
02.08. - spavanje u Banja Luka, krećemo popodne - 250km
03.08. - spavanje u Mojkovcu, krećemo ujutro - 550 km
04.08. - spavanje u Ohridu, krećemo ujutro - 550 km
05.08. - spavanje u Baru, krećemo ujutro - 365 km
06.08. - spavanje u Sarajevu - 410 km
07.08. - doma - 530 km
Kolašinac je imao namjeru nas smjestiti kod sebe, ali je morao u Vojvodinu, pa nam je to otpalo. Hvala mu na tome da je uopće i pomislio na to, ali od nikog nismo tražili da nas kod sebe smjesti, iako znam da se tako najbolje upoznaje čovjek kao pojedinac i kultura.
Spavanje u Banja Luci, Ohridu i Sarajevu je rezervirano. Molio bih Vas preporuku za Mojkovac i za Bar. Za Bar ću kontaktirati i Gašu, jer definitivno mislimo malo odmoriti u Baru i ako će se naći ekipa za zajedničku vožnju do Rijeke Crnojevića ili neku drugu zafrkanciju, bilo bi super.
02.08. - spavanje u Banja Luka, krećemo popodne - 250km
03.08. - spavanje u Mojkovcu, krećemo ujutro - 550 km
04.08. - spavanje u Ohridu, krećemo ujutro - 550 km
05.08. - spavanje u Baru, krećemo ujutro - 365 km
06.08. - spavanje u Sarajevu - 410 km
07.08. - doma - 530 km
Kolašinac je imao namjeru nas smjestiti kod sebe, ali je morao u Vojvodinu, pa nam je to otpalo. Hvala mu na tome da je uopće i pomislio na to, ali od nikog nismo tražili da nas kod sebe smjesti, iako znam da se tako najbolje upoznaje čovjek kao pojedinac i kultura.
Spavanje u Banja Luci, Ohridu i Sarajevu je rezervirano. Molio bih Vas preporuku za Mojkovac i za Bar. Za Bar ću kontaktirati i Gašu, jer definitivno mislimo malo odmoriti u Baru i ako će se naći ekipa za zajedničku vožnju do Rijeke Crnojevića ili neku drugu zafrkanciju, bilo bi super.