F1 Monza, Italia ( septembar 2013.) (FOTO 3.str)
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Re: F1 Monza, Italia ( septembar 2013.) (FOTO 3.str)
Super tura majstore, Perudja, Rim, Siena, Firenza... Sve ljepse od ljepseg... 
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: F1 Monza, Italia ( septembar 2013.)
supersonic wrote: Ovo je Riomaggiore. Jedna od 5
ovo je odlicno..
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
evo te barem vrijeme sluzi na putu da ga vratis 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
I ja čekam epilog ove sage.
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
Sent from my Triumph Tiger 800 using Tapatalk 2.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Re: Одг: F1 Monza, Italia ( septembar 2013.) (FOTO 3.str)
Ako ga uzmes,pravac kuci nemoj opet neke zaebancije.
poslato iz konzulata italije
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
- supersonic
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha TDM 850
6. Novembar
Tivat - Beograd autobusom = 24 eur
Beograd - Milano = 25 eura easy jet-om
Dolazak u Hostel, smjestaj, kuliranje itd....
Onda 7. Novembra, cetvrtak, odlazim ujutru sa kacigom u ruku, do Karabinjera da zavrsim papirologiju i uzmem saobracajnu. oni su relativno blizu zeljeznicke u Monzi tako da je to bilo ocas posla uzeti dokumente od njih. Medjutim, majcin sine, motor se nalazio kao kada bih poredio u podgorici npr. Kao da su karabinjeri u delti, a plac gdje mi je motor pa u najmanju ruku isto gdje je ambasada velike britanije. Opucih se dok sam nasao, i konacno zavrsavam papirologiju sa ovim likom i uzimam motor. Da li je motor sve vrijeme bio napolju - ne bih bas rekao, jer cini mi se cak i da nije, ali sta je tu je. Krenem da zaalnasujem ali smrt popa mila jovovica. Nista rekó druze, ajde ti mene malo poguraj da upalim. I tako i bi. Pogurase me njih dvojica, ja upalih motor, zapalih cigar, sacekah malo da se motor ugrije, da vidim je li sve ok na prvi pogled i pravac za Milano. Mojoj sreci nije bilo kraja.
onda sam odlucio da cu odmah ujutru da idem kuci, sto prije, jer mi se ne ostaje u Italiji iako sam znao da je u toku sajam motora u Milano i ja majmuncina nisam otisao da to posjetim. Al' nema veze. Sta je tu je.
I tako legnem u krevet negdje oko 5 popodne i odspavam do nekih 1 ujutru. Obucem se, spakujem i na motor oko 2 ipo krenem.
Autoputem do Trsta, preko Ucke na Rijeku i tamo sam bio oko 8 ujutru. Od rijeke do Zadra sam isao magistralom i imao sam idealno vrijeme.
Zatim sam se kod Maslenice ukljucio na autoput pa pravo dokle ide autoput, do Ploca.
Preko neuma Dubrovnika i u Herceg Novi sam stigao u 18:30 uvece. Dobra voznja, bez problema. Nista me boljelo nije od voznje osim sto sam bio neispavan malo. ali ergonomija motora i udobnost za cistu desetku.
Negdje kod dubrovnika mi je riknula sajla za kilometar sat tako a tacno ne znam ali je negdje oko 1100 - 1200 km bilo sve zajedno od Milana do Crne Gore.
Srecno se vratio, i sad mi ostaje da operem motor, spremim, pa kad bude negdje lijepo vrijeme opet se provozat i tako.
Bilo je ovo lijepa avantura i jedna velika skola kako za mene, nadam se i za druge koji su se upoznali sa ovom situacijom.
A dexbudva, vala moramo popit' jedno pivo, evo negdje cu s Mracnim doskocit do budve, prvo na jedan giros, a onda mozemo i pivo.
Eto tako.
Pozdrav
Tivat - Beograd autobusom = 24 eur
Beograd - Milano = 25 eura easy jet-om
Dolazak u Hostel, smjestaj, kuliranje itd....
Onda 7. Novembra, cetvrtak, odlazim ujutru sa kacigom u ruku, do Karabinjera da zavrsim papirologiju i uzmem saobracajnu. oni su relativno blizu zeljeznicke u Monzi tako da je to bilo ocas posla uzeti dokumente od njih. Medjutim, majcin sine, motor se nalazio kao kada bih poredio u podgorici npr. Kao da su karabinjeri u delti, a plac gdje mi je motor pa u najmanju ruku isto gdje je ambasada velike britanije. Opucih se dok sam nasao, i konacno zavrsavam papirologiju sa ovim likom i uzimam motor. Da li je motor sve vrijeme bio napolju - ne bih bas rekao, jer cini mi se cak i da nije, ali sta je tu je. Krenem da zaalnasujem ali smrt popa mila jovovica. Nista rekó druze, ajde ti mene malo poguraj da upalim. I tako i bi. Pogurase me njih dvojica, ja upalih motor, zapalih cigar, sacekah malo da se motor ugrije, da vidim je li sve ok na prvi pogled i pravac za Milano. Mojoj sreci nije bilo kraja.
onda sam odlucio da cu odmah ujutru da idem kuci, sto prije, jer mi se ne ostaje u Italiji iako sam znao da je u toku sajam motora u Milano i ja majmuncina nisam otisao da to posjetim. Al' nema veze. Sta je tu je.
I tako legnem u krevet negdje oko 5 popodne i odspavam do nekih 1 ujutru. Obucem se, spakujem i na motor oko 2 ipo krenem.
Autoputem do Trsta, preko Ucke na Rijeku i tamo sam bio oko 8 ujutru. Od rijeke do Zadra sam isao magistralom i imao sam idealno vrijeme.
Zatim sam se kod Maslenice ukljucio na autoput pa pravo dokle ide autoput, do Ploca.
Preko neuma Dubrovnika i u Herceg Novi sam stigao u 18:30 uvece. Dobra voznja, bez problema. Nista me boljelo nije od voznje osim sto sam bio neispavan malo. ali ergonomija motora i udobnost za cistu desetku.
Negdje kod dubrovnika mi je riknula sajla za kilometar sat tako a tacno ne znam ali je negdje oko 1100 - 1200 km bilo sve zajedno od Milana do Crne Gore.
Srecno se vratio, i sad mi ostaje da operem motor, spremim, pa kad bude negdje lijepo vrijeme opet se provozat i tako.
Bilo je ovo lijepa avantura i jedna velika skola kako za mene, nadam se i za druge koji su se upoznali sa ovom situacijom.
A dexbudva, vala moramo popit' jedno pivo, evo negdje cu s Mracnim doskocit do budve, prvo na jedan giros, a onda mozemo i pivo.
Eto tako.
Pozdrav
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Sa srecom...samo da se zavrsilo...
25 eura Beograd - Milano pa to je fantazija...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
25 eura Beograd - Milano pa to je fantazija...
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Re: Одг: F1 Monza, Italia ( septembar 2013.) (FOTO 3.str)
Bicu pocastvovan vasim dolaskom. Neka si ti uzeo motor sve drugo je manje vazno a vala i vrijeme te posluziloo.
Mala moja, bi li malo legla,