KAWASAKI ER6n zadnji blatobran

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
Post Reply
monk
Stoper
Stoper
Vozim: Kawasaki ER6n

KAWASAKI ER6n zadnji blatobran

Post by monk »

pozdrav narode,treba mi pomoc...naime odlucio sam da namontiram zadnji blatobran na pomenutom motoru,posto fabricki uz njega ta stvar ne dolazi...i,ima da se uzme preko e-bay al to je krajnja opcija.zanima me ima li neko od vas isti motor sa blatobranom,treba mi iz 2007 godine,da mi pozajmi blatobran da ga iskopiram kod plasticara.nadam se da ce mi sto vise vas izaci u susret sa mogucim resenjima jer nabacih 20 kg misica dok ocistim svakojaka sranja koja dospiju po loncu,i ledjima motora:)
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Re: KAWASAKI ER6n zadnji blatobran

Post by Rvasanin »

Postoji kalup u CG, ali vjeruj mi, trika nema da mozes doc do njega. Ja pokusavam godinu i po, ali bezuspjesno. Mozda tebi podje za rukom, eo ne znam :) Kalup je u Kotor.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
monk
Stoper
Stoper

Post by monk »

zasto je tolika drama naci taj kalup???a i jel moguce da na citavom forumu od 1000 i kusur clanova nema niko kawasaki er6n sa zadnjim blatobranom.bilo bi lako iskopirati isti.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

monk wrote:zasto je tolika drama naci taj kalup???a i jel moguce da na citavom forumu od 1000 i kusur clanova nema niko kawasaki er6n sa zadnjim blatobranom.bilo bi lako iskopirati isti.
"Pase" li od Versysa...?
monk
Stoper
Stoper

Post by monk »

Moguce da pase od versusa, a neke sitnije izmjene ne bi bile prpblem, u slucaju da ne pasuje:) ima li neko?
Post Reply