Nakon pauze od 15-20 min i plakanja od smijeha zbog raznih zajebanata opet se krenulo dalje prema Crkvicama.
Nakon par km pauza OPET

Malo zajebancije na suncu uz pivo

i jadna slika

Nakon nastavka malo se vozilo kroz hladovinu sume u vrlo lijepom ambijentu

Stigli smo u Crkvice ..slika nemam nego 2 sa dolaska i odlaska

Tu se vec pravio rostilj ...par rostilja

dobro druzenje uz muziku i pivo ..kasnije je donesena jagnjetina sa raznja.
Na zalost tu sliku nemam jer su ga vec razbucali dok sam dosao do njega

Probao sam dosta specijaliteta ali ovako dobro spremljeno jos nisam. Da li je to zbog vrucine,piva ili neceg treceg ali sam tada probao najbolju jagnjetinu do tada.
Tu smo se zadrzali nekih 3-4 sata po mojoj procjeni i vrijeme je bilo da se ide dalje
Dogovor je bio da se pravi sledeca pauza na Ubaljsku pijacu ..livada pored puta.Punih stomaka krece se dalje
Malo smo se zagubili i krenuli nazad istim putem jer se tu racvaju putevi pa smo pogresno skrenuli

nakon malo kruzenja izlazimo na pravi put ..sada je dobar dio asvalt pa i nije toliko zanimljivo

U putu smo prosli pored velike austrougarske pekare iz 1907 koja je sluzila za pravljenje hleba za vojsku:

Nakon par km opet na omiljenu podlogu

Kamenje po putu je uzelo i svoj prvi danak
Prijatelj odlucuje da bude najbucniji i skida auspuh (od neku cuku na putu )

Put postaje sve gori i gori ...dobar dio puta sam vozio stojeci jer mi je nekako lakse bilo voziti tako po tolikim cukama cukama
Dobar dio puta je izgledao ovako :

Napokon dolazimo do sledece stanice Ubaljska pijaca.

Naravno odma se vadi da se jede i pije na kraju su se i gusle oglasile
Cavrljalo se o svemu,dogovarale razmjene,neki brali cajeve koji su se razumjeli u to a neki se i trijeznili

Pauza je trajala nekih sat-dva odakle smo ja i 3 vozila krenuli prema kuci.Par njih je vec otislo a jos 7-8 vozila je ostalo da se jos druze.
Jedna slika sa puta

Krenuli smo putem preko Dugunje i Dizdarice i pravac kuci.
Duzina puta ...nemam pojma posto mi ne radi kilometar sajla ali nisam potrosio vise od 5 litara.
Krenuo sam ujutru u 6 i 30 a dosao kuci popodne oko 7 i 45.
Kasnije cu pokusati da napravim mapu puta ako uspijem tj ako nadjem neki progam i ako budem znao
Ovo je moj mali doprinos,ako nije nesto nema veze a ako se kome svidja jos bolje

Ne zamjerite mnogo ...ovo je prvi put da pisem ovako nesto a i samo sam ja imao kameru i napravio koju sliku telefonom i to kad mi je bilo na pameti.
Planiram opet u skorije vrijeme da odem gore i malo bolje slikam pekaru i tvrdjavu koju sam vidio na brdo u blizini pekare
Hobi je nesto besplatno a veoma skupo.