pozdrav drugari, imam u planu da obidjem jedan mali dio rumunije pa da nije ko za druzenje. sto se tice polaska to jos nisam odlucio, slobodan sam, pa se mogu uklapati, al ja bi sto prje da se krece .
plan je obici Transfagarašan i Transalpinu, zamke Bran i Peleš, i jos dosta lijepih turistickih destinacija. 3 nocenja u rumuniji i 2 u srb. duzina rute bi bila nesto oko 2200km.
sve ovo bi kostalo nekih 250e
Dobra ideja,i evo dobro vrijeme za put.
Ali moram da ti nešto predložim: nikako dvojica da idete,posebno ako se ne poznajete dobro ili se ne poznajete uopšte.
veliki je problem kako ko vozi,da li ti odgovara ta vožnja,kako spava,kako jede i slično.
Čovjek neki put sam sa sobom ne može a ne sa nekim ko ga ''maltretira'' vožnjom,hrkanjem,mljackanjem i slično.
I naravno treći je poželjan da ''presudi''.
To nisam ja izmislio,malo sam doživio ali svakako su iskustva ljudi koji su proputovali BAŠ mnogo.
Mali savjet,nadam se da će pomoći.
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
potpuno se slazem sa tobom, prosle godine sam isao na alpe 5000 km i to sa ljudima koje nikad nisam sreo, i mogu ti reci da je to cista sreca naici na tako dobru grupu koja se slaze, al kad je veci put i vise dana , vazda nekom nesto koci, nesto nervira, smeta itd.
ja sam prinudjen da ovako idem, jer od mojeg drustva slabo ko ima motor a ko ima nece da ide, pa onda moram ovako naci nekoga, znam da je to skroz zajebano, al drugacije se ne moze