Jos jedan u nizuuu :D
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Re: Jos jedan u nizuuu :D
Kolega dokle si dogurao sa oporavkom nogu i ruku pa ces lako za motor
Ja sam prije 40 dana na kurbli kros motora pokidao ahilovu tetivu i eno Afrika sakuplja prasinu iza zgrade.Doktor mi je rekao da cu se oporavljati najmanje sest mjeseci ali opet racunam da cu ove sezone uhvatiti krug motorom makar u decembru
(mada je tada u Kolasinu vec snijeg)
pozdrav.
- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Uhh, ahilova tetiva je nezgodna, dug oporavak i može da se ponovi.
Neka je srećan oporavak, pa da brzo možeš kao Balša da radiš ono što sam ga vidio u šatoru na Krupcu na Lake fest-u sa jednom drugaricom: mogu da potvrdim da se potpuno oporavio!
Balša, pobjegoh od kiše pa ćemo ono piće pit drugi put. Limunadu.
Neka je srećan oporavak, pa da brzo možeš kao Balša da radiš ono što sam ga vidio u šatoru na Krupcu na Lake fest-u sa jednom drugaricom: mogu da potvrdim da se potpuno oporavio!
Polako žuri - Festina lente
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Hvala na lijepim zeljama a za sator i Balsu hahaha...sad bih potpisao petogodisnju apstinenciju u zamjenu za citavu tetivu.Kesha wrote:Uhh, ahilova tetiva je nezgodna, dug oporavak i može da se ponovi.
- BalsaNo1
- Grijač guma

- Vozim: KTM adventure 1190,Yamaha XT660X,Yamaha R6
Hahah,eo tek sad se sjetih sifre od naloga,oporavio sam se super a xtx obrnuo oko 10000 od kad je napravljen a ja na krupcu nisam nista cinjeo hahahha.. 
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!