Budva-Beograd

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Twin Africa XRV 750

Budva-Beograd

Post by Jocko Africa »

neke sitne obaveze su mi dale ideju da se zaletim Africom za Beograd i to sam samcijat...greote.
Pokacio sam sve kofere nasuo gorivo i do Cacka sam samo jednom stao da dospem benzin i ispijem litar vode na ex jer mi se lampica upalila.Vrijeme me posluzilo savrseno mada ako mogu zamjeriti i ako bi trazio manu na putu jedino bi rekao da je bilo jako vruce.Nidje ni jednog policajca nisam vidio a saobracaja kao da nije ni bilo.Savrseno za doista dobru voznju.Meni je u Cacku bio dorucak i ako je bilo vrijeme rucka.Pauza od svega pola sata i pun gas do Beograda.Savrsen dan.Sada sam gledao prognozu,i bogami su najavili neku laganu kisu koja me bas ne raduje jer ma kakvo vrijeme bilo Ja moram da krenem oko 09h ujutro.Ma kako bilo,voznja je doista nesto sto me ispunjava do zadnjeg i do najsitnijeg zadovoljstva....Pozdrav iz danas kisnog Beograda. :geek:
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Re: Budva-Beograd

Post by Roki »

Tako treba
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Samo pazljivo drugar.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Jocko,pomalo pa s´anđelima da se vratiš...
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma

Post by Jocko Africa »

.....hvala drugari..Volim vas... Jos kada vam sada napisem da sam bio na oftomoloskom pregledu,jer imam neki srecom sitni problem sa roznjacama a da stvar bude jos smijesnija ili bolje receno gluplja cijelim sam putem vozio podignutog vizira jer je bilo jako jako vruce,i na pregled dosao uzarenih ociju.Doktorica se pocijepala od smijeha kada sam joj ispricao sto sam uradio.No to i nije tako lose ispalo.Zgotivila me i potrudila se da mi sve uradi besprekorno i detaljno.Dobar osjecaj.. :D
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Jocko druze, to sto ti je uradila besprekorno i detaljno........... to moras da postujes :) Bozo Zuber je danas posao motorom za BG. Poveo je FZ1 nekog momka iz BD.
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma

Post by Jocko Africa »

djodja29 wrote:Jocko druze, to sto ti je uradila besprekorno i detaljno........... to moras da postujes :) Bozo Zuber je danas posao motorom za BG. Poveo je FZ1 nekog momka iz BD.
Jel znas kada se vraca cuveni Boza?Ako se uklopimo da se spustimo zajedno do Cetinja!
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by djodja »

Jocko Africa wrote:
djodja29 wrote:Jocko druze, to sto ti je uradila besprekorno i detaljno........... to moras da postujes :) Bozo Zuber je danas posao motorom za BG. Poveo je FZ1 nekog momka iz BD.
Jel znas kada se vraca cuveni Boza?Ako se uklopimo da se spustimo zajedno do Cetinja!
Ne znam, i ne znam dal ce u opste motorom, jer koliko sam ja razumio motor ostaje u BG.
Jocko Africa
Grijač guma
Grijač guma

Post by Jocko Africa »

djodja29 wrote:
Jocko Africa wrote:
Ne znam, i ne znam dal ce u opste motorom, jer koliko sam ja razumio motor ostaje u BG.
O.K.Hvala drugar.Volio bi da zajedno napravimo neki kruzic kada nam se ukaze prilika ? pozdrav... :violin:
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

pozdrav,pa da te vrijeme posluzi kad krenes nazad. :mrgreen:
Post Reply