pravimo Vedža, Slowrider i ja roštilj na Radovče, i pozivamo ENDURO EKIPU!
ideja je da se pokupi enduro ekipa na dan koji ovđe dogovorimo i da se malo podruži. biće da se popije po 2 piva i pojedu po 2 ćevapa. nema repete! svako treba dogovorit sa svojom voznom ekipom i predložit datum. malo vozamo okolo po šumi i kamanjaru (nema vodiča i organizovanih tura), malo se sprdamo i družimo. naravno ko god oće može i ostat da spava imaju 2 uslovno rečeno ležaja, a ima prostora i za kampovanje. kome treba obezbijedit šator neka javi. vrijeme dolaska je ujutro (to na moj televizor znači prije 11-12h), ili nakasnije do podne (to je na moj televizor 12-13h). samo šupci kasne!
kako i naslov kaže pravimo ENDURO roštilj, pa samim tim ambijent je prilagođen tome
nije mi ideja bilo kome što branit, no napominjem da samo mišljenja da se skuterom, i motorom koji nije predviđen za vožnju po terenu nije poželjno ići na ovaj roštilj!
termin je ono o čemu možemo diskutovat po meni dosta skučeno. moja je želja da bude 1.maj, na praznik, ali tada pada i uskrs za pravoslavne vjernike. tako da nam taj datum vjerovatno ne igra. ali molim da javite ako nemate ništa protiv da bude 01.05.
ostali termini koje možemo vijećat su:
1) 16.04.
2) 17.04.
3) 07.05.
4) 08.05.
molim one koji će DA DOĐU, ne one koji su zainteresovani, već one koji oće da dođu, da napišu predlog datuma prema svojim planovima i obavezama. treba da dogovorimo kad većina može doć (od onih koji oće da dođu). navedite predlog uz dogovor sa svojom voznom ekipom, čisto da ne pravimo pisaniju bez potrebe (ja sam evo već zasra dovljno).
p.s. možda bolje subota ako će se spavat gore.