te ti mi tu puc puc, ožež ožež! top bješe! strašna avantura za avanturiste i motore im! bruka! bruka kako je lijepo! bruka kako je prazno i pusto! bruka kako je zaboravljeno srce Crne Gore! bruka kako ni ovo malo što smo imali, ili imamo ne umijemo samo malo pridržat! bruka kako malo treba, a ništa! bruka!
ima da se vidi kako se nekad vojevalo i sadilo i živjelo! i ima ljepote, makar na moj televizor!
Zdravo svima, Nenad ovdje iz Herceg Novog, nov clan na forumu. Vec sam se javio u rublici predstavjanje, 4:11 izjutra ovdje, upravo sam zavrsio citanje rublike prasinarenje, prijeko 200 strana, trebalo mi je vremena.
Iskreno uzivao sam u postovima prasinarenja i nisam mogao da stanem od stranice do stranice, doduse video nisam mogao da ucitam los mi je internet, na moru sam.
Vidim da ste ozbiljna ekipa, koja vozi u svim uslovima, ozbiljne masine, kisa, snijeg, led, pa i zaledjena jezera, a meni upravo treba pomoc i par savjeta od ljudi kao sto ste vi.
Ne znam nista o motorima, bukvalno da tako kazem, jedino sam vozio neki kineskom skuteru od 49ccm i vozio sam u vise navrate quad od 400ccm.
Zelim da pocnem da vozim offroad, zaljubljenik sam u prirodu i avanturu i zelim da kupim nesto oko 4 recimo gornja granica 5 hiljada. Naravno polovno, znam da cu da padam na sve strane sa endurom, pa da ne lomim novi motor.
NikGold me je vec uputio da ima Beta 400 i exc450 ako se dobro sjecam.
Ja sam 189 visok i 110kg, potpuni pocetnik, nisam vozio do sada nista ozbiljnije, a upravo sam zainteresocam za motore tipa gore navedenog, motore nize kilaze. Iskreno ja samo onako laicki mogu da kazem sta me interesuje i sta bih volio jer ja nemam nikakvog iskustva sa ozbiljnim masinama. Mozda to sto ja ocu uopste i nije za nekog kao sto sam ja, govorim na moje iskustvo.
Svaki savjet je dobrodosao, unaprijed hvala i izvinjavam se ako je ovo mozda pogreano mjesto za ovu temu.
Tu smo visinom i tezinom
i najbolje ti je kad dodjes iznajmis motor na jedan dan od drmrcnoga i podjes u voznju i tu ce ti se sve kasti. Ovako na slikama je sve lijepo u fino u stvarnosti jossss ljepsee iii hmm finije kako kad
Iz iskustva ti najsvjezijeg mozemo i ja i Vedza reci da ga neces lako naci... Nema sto da te tjesim svi iz ekipe znaju kako se odvijala kupovina poslednjeg enduro motora...Dva puta posli do Srbije, jednom ili dva puta do Bosne ne sjecam se vise , jednom Hrvatska, dva puta pregovarali sa Slovencima i pala ispala, dva puta pregovarali sa Italijanima i nista itd... Na kraju hvala nasem clanu i drugu a sto se mene tice i kumu Poki jer me je spasio od dalje agonije i potrage nadjosmo ga u Cg. Nije to ono sto se zeljelo i cemu se tezilo ali odlicno je za sad pogotovo posle predjenih ko zna koliko km i izgubljenih nerava i para... Mozda ti nisi toliko probirljiv pa ti se i posrec a sto se naseg budzeta tice bio je isto koliko i tvoj u pojedinim momentima i znatno veci. Trazen je samo ispravan motor nista specijalno u rasponu izmedju 250 i 450 kubika 4t...Sa srecom da ga kupis i da nam se brzo pridruzis!