Lake Fest 11-13 Avgust 2017.

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
advbiker
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW R1200 GS Adventure

Lake Fest 11-13 Avgust 2017.

Post by advbiker »

Pozdrav svima.Ovo mi je prvi put da sam bio na Lake Fest-u.U petak oko 18h stigosmo u moto kamp ja,Rajko(Ramaro),Mlađen(Nobody),i old man :) .Postavismo šatore i skočili do šanka na ladno pivo (Nikšićko) :) .Sjeli na klupe blizu šanka (napravljene od paleta cool :D ).Tu upoznah Poku,Slowridera,Dr.Mračnog,Kobru-seniora, i još dosta kul likova.Tu su naravno bili Veskotg,Camaro ss,Equilibrium,...Prvu noć nisam išao na koncert jer mi je bilo ljepše u društvu bajkera.Pili smo do kasno razvalili se :D .Ujutro glava natekla,doručkovasmo nešto i pravac na kupanje u Krupac.Voda je bila čista i topla,mada usled velikih vrućina i za potrebe hidrocentrale dovedena do biološkog minimuma vodostaja.Kao ljubitelj arhitekture,i građevinarstva impresioniran sam kako je brana građena.Vrnusmo se u moto kamp i pojedini nastaviše da piju.Brzo je i pasulj bio gotov gdje smo fino začinili svi.Mn je želja bila da probam KTM tako da nisam pio.Prvo sam probao KTM 990 adventure 30th edition Dr.Mračnog,prelijep motor,115hp V2 powah :D .Bilo je svuda policije tako da nisam ni 300 metara obrnuo,jer imam a2 kategoriju.Nakon toga Poka mi daje ključeve od svog 990 adventure.Taj motor ima polish izduv Dominator od kojeg bubne opne pucaju kolko se jako čuje.Njega sam provozao skroz do bine,reko j*** mi se ako me zaustavi policija idem pud tamo :D .Kako sam išao do tamo nazad ljudi ispred mn kako se "slabo čuo" bježali s puta.Na svakih 300 m bila je policija koja me kako sam prolazio posmatrala.Vrnuh se sve ok bilo.Ostao još jedan KTM koji sam želio da probam, i to od Slowridera 950 s .Zaboravih reć da su prethodna dva motora tj.sjedišta dosta visoka.Tu se već 950 s isticao,znači kad sam sjeo jedva sam prstima doticao tlo.Podignuto je sjedalo na max.,a i 5 cenata mu prednja viljuška viša.Malo je stariji od prethodna dva i na karburator je pa se morao na malko više gasa vozit dok je ladan bio.Na kraju repa stoje 2 Akrapoviča,koji se fenomenalno čuju.Nikako da se utvrdi čiji se bolje čuje,pa su konkurencija Poka i Ljumović neđe kasno uveče pucali iz topova [FACE WITH TEARS OF JOY].Poruka je jasna bila "nema spavanja".Posle odosmo do bine,platismo za ulaz 10 eura,posle 20 minuta poče da pada kiša.Nije nam interesantno bilo pa smo se brzo i vratili u kamp.Oko 3-4 ujutro stade kiša na kratko pa je Ljuma dok su većina spavali opet upalio topčinu :D .Neven je bio u šator,nosio čepove za uši ali ipak čuo,i več rano ujutro oko 7h zapjevao njegov kokot 990.To me probudilo i izadjoh.Tu se dogovorismo da primaknemo KTM skroz do ulaza u Pokin i Ljumin šator.Upalio Neven makinu i zapjevao kolko mogao.Probudismo moto kamp,izlazi Poka,i tu casual pita koliko je sati [FACE WITH TEARS OF JOY].Bilo 20 do 8 tako nešto.Zabrinuli smo se za Ljumovića jer se nije ustajao.Nas nekoliko odosmo gore na branu i pravac na doručak u restoran.Nakon doručka,počesmo spremanje stvari i šatora.Ljumu nismo čekali da se podigne,pa ga ostavismo tu.Krenusmo za Pg.Kako sam prvi put bio bilo je dosta posjećen fest,mada kažu da je prethodnih godina bilo više.Uglavnom lijep provod i sledeće godine na isto mjesto se gledamo.

ImageImageImageImageImageImage
Tižu
Žutalj
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Lake Fest 11-13 Avgust 2017.

Post by DrMracni »

Odlicno! Valja se podsjetiti jer malo sta ostane u memoriji poslije lake festa :mrgreen:

Hvala jos jednom sto ste dosli, sad si vidio kako to izgleda :)
Druzenje uvijek bude ono sto se pamti!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

Bravo Masja, extraaaaaa!!
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Bravo Marko!
Drago mi je da ti se sviđa Lake fest. I ja sam mislio ići no kad sam čuo da će Poka i Slow biti tamo,obrnuh daleko od njih,u drugu državu :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

Lake ka Lake!!!! :mrgreen:
koji je ovo po redu jel ko broja?

odlično je bilo! bravo ti ga postavljanje slika! ko god ima još neku neka postavi. da vidimo o čemu se radi što veli Mračni :mrgreen:
Kesha
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Hondu

Post by Kesha »

Super. Baš omladinski. 8-)
Da nijeste koje drvo posadili?
Polako žuri - Festina lente
Kobra-senior
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Honda CB 500 XA

Post by Kobra-senior »

Kesha wrote:Super. Baš omladinski. 8-)
Da nijeste koje drvo posadili?
Nijesmo mogli jer smo se posadili pored šanka :mrgreen:
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Evo djelić atmosfere iz moto kampa. Unaprijed se izvinjavam zbog kvaliteta snimka jer je reflektor bio uperen u kameru.
P.S. Marko, stavi razmak poslije tačke dok pišeš da se ne bi tekst prepoznavao kao web adresa, a i pismenije je. Image

https://www.dropbox.com/s/q1pft0jgmf5mk ... 8.3gp?dl=0
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Dobro druzenje kao i uvijek, pozitivna atmosfera najvaznije.
Hold your horses, man
Freeride
Post Reply