Problemi sa gorivom
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Re: Problemi sa gorivom
Od prilike resume ove price je, sipajte tecnost za ciscenje dizni s vremena na vrijeme jer gorivo osim sto nije jeftino izgleda da je poprilicno i prljavo. Za svaki slucaj, mojoj masini sam zakazao ciscenje dizni, docim za sad radi bezprekorno, ipak je to Yamaha 
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Ja sam juce prekjuce procistio dizne na autu put Cetinja...
Da neko ne pomisli da je tu bilo ilegalnih brzina, voznja je bila bogougodna ili ti slobostojanovicugodna...
Da neko ne pomisli da je tu bilo ilegalnih brzina, voznja je bila bogougodna ili ti slobostojanovicugodna...
I kad stojim tesko me pratiti...
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
Isti problem ti je bio i u Dbk prije par mjeseci..
Meni od matere auto se gasilo, meni se motor gasio, frendu hornet...
Izbjegavam odredjene pumpe u Gradu, to jedino mgu nacinit, jer je kod nas sve Ina...
Meni od matere auto se gasilo, meni se motor gasio, frendu hornet...
Izbjegavam odredjene pumpe u Gradu, to jedino mgu nacinit, jer je kod nas sve Ina...
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- winniemae
- NLB Moderator
- Vozim: trenutno nista
ko ima mogucnosti sipajte gorivo na INA stanice. imaju bezolovni od 95 i 98 oktana. ja stalno sipam 98-icu i auto je preporodjeno. mirnije i ljepse radi i manje trosi. u motor sam uvijek sipao 98 i nikad nisam imao ni najmanji problem..
oni koji nemaju mogucnost sipanja na INA stanice - obratiti paznju na savjete iz prethodnih postova
oni koji nemaju mogucnost sipanja na INA stanice - obratiti paznju na savjete iz prethodnih postova
Svega je lijepo imati više, osim točkova. Dva su dosta!
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Ja takvih problema nemam, a zasto ..... nemam pojma
To sto Director rece za Makija znam da je istina ,mada, kod njega se isplati poc i da se covjek slatko nasmije
To sto Director rece za Makija znam da je istina ,mada, kod njega se isplati poc i da se covjek slatko nasmije
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Wini, dje je ta INA stanica kod nas na koju ti sipas gorivo.winniemae wrote:ko ima mogucnosti sipajte gorivo na INA stanice. imaju bezolovni od 95 i 98 oktana. ja stalno sipam 98-icu i auto je preporodjeno. mirnije i ljepse radi i manje trosi. u motor sam uvijek sipao 98 i nikad nisam imao ni najmanji problem..
Bas cudno da ti nemas tih problema, vidis koincidencija, dok sam zivio u USA imao sam FZ6 ali S model, i to mi se tamo nije desavalo. Pitam se zastoRoki wrote:Ja takvih problema nemam, a zasto ..... nemam pojma![]()
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
-
LION
- Test vozač kaskader

daj djodja povuci veze da se iz jamerike docera gorivo za no limits bajkere....ja sipam non stop na vuk petrol i bogu fala nemam problema.
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
lijepo li je vozit' na karburatore 
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Za tebe nema zimegoku wrote:lijepo li je vozit' na karburatore
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann