ahhahaha bas tako!
ja padove na off road i ne brojim, to ti je kao dobar dan, jednostavno moras.
bilo je tu raznih, od onih u mjestu, do pogresnih skokova, mjesta na koje se ama bas ne moze a ti oces, pa nekih kamenja koji su odlucili da se izokrenu bas kad ne treba...
nakupi se tu dosta kad malo razmislim
Ja druga godina batalio voznju kroz grad. Time je po meni dramaticno smanjena migucnost pada. Samo van grada motocikl, a po gradu bicikl. Ja padoh prije neku godinu u gornje kokote. Pokusah Dragstara na nizbrdici da okrenem i pretegnu 250kg na nogu slabasnu : ) Srecom motor mi je pao na nogu pa se nije ogrebao : D
Sent from my GSXR 1000 @ the 299
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Pozdrav braci sa magnetne terapije Otisli ligamenti skocnoga zgloba, uz najvece napore doktor kaze tek za 15tak dana ponovo na motor, a normalno hodanju da se ne nadam za 3 sedmice. Ja reko '' doktore kome trebaju noge kad ima tockove''!!!Pozdrav ekipo i samo oprezno puna je drzava budala koje nas ne vide!!
Hmm da se i ja upisem na ovu temu .Do sada vozim vec 7-8 godina motor ..i nisam padao do prije neki dan kad upoznah neke fine ljude sa ovog foruma i u 2 voznje sabrah 4 pada