Prvi pad s motora

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
max-bm
Stoper
Stoper
Vozim: Aprilia Shiver

Prvi pad s motora

Post by max-bm »

E pa braco padavicari i ja vam se pridruzih. Posle dugih 14 god voznje svakakvih motora i motorcica stigo je i moj prvi pad. Juce mi jedan konj izletio autom i da se ne bismo izljubili rijesio sam da probam asfalt. Sreca nikakvih ozbiljnih povreda ni na meni ni na mom ljubimcu. Par ogrebotina i sitna iscasenja. Najvece ostecenje je dozivio moj ponos jer sam mislio da ja nikad necu roknut. Zato braco ajmo par rijeci podrske!!!

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Prvi pad s motora

Post by DrMracni »

Odlicno si ti onda prosao, iskustvo je odradilo svoje :)
Dje se to desilo?

Sent from fixni
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
max-bm
Stoper
Stoper
Vozim: Aprilia Shiver

Post by max-bm »

U Kumbor na donji put. Sreca pa nije bila brza voznja.

Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

treba da predjes na enduro jer se tu nikad ne pada 8-)
+1389+
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

ako je sve tako odlično prošlo, onda je to padanje odlično odrađeno. :clap: vjerovatno zahvaljujući iskustvu kako reče Mračni.
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

Samo da si ti zdravo i da si dobro prošao! Što veli Janko, pređi na makadam, prvi put ti bude povrijeđen ponos a posle se navike čo'ek :mrgreen:
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Dobro je, ponos boli ali ne krvari. Zamalo ti se i ja ne pridružih danas. I meni izleće neka ćurka kod autobuske u PG, uključuje se na bulevar, a blene neđe na drugu stranu. Srećom, bio sam tek pošao sa semafora i nijesam vozio više od 50 km/h. Ne znadoh da li prije da kočim, sviram, psujem, bježim u drugu traku, koja opet srećom bi prazna. Pomenuo sam joj sve od Kosova...
Da smo živi i zdravi, sve u rok službe!
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Post by In_Utero »

Jedina izvjesna stvar kod vožnje motora je pad. Ja sam se čak razvalio ispred kuće na oči komšiluka i rodbine neke koja se zadesila tu. Najviše od svega su me zaboljele riječi prve komšinice `jesi li dobro mrčo` :) dešava se, samo opušteno :)
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
jovan
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X

Post by jovan »

Ja sam poslednji put pao prije dva dana blizu Kapetanovog jezera, tek treci put ove godine. Predji ti na enduro i brzo ces prestati da brojis padove :D
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Neka si ti ziv i zdrav, svaki ti takav bio. Ka sto vidis, enduro sekta zasijeda na ovoj temi, pa da ti recem nesto... I ja sam ima jedan pad, i to bas na makadamu, krepa sam bio od muke, a ovima je to ka dobar dan :D Da sjedne jovan da ti prica njegove dozivljaje i padove, plaka bi od smijeha, kao sto smo balsa i ja nekoliko puta :) Tako da nije lose ovo sto ti govore :D :D :D Mozes npr s njima da podjes do Zabojskog jezera preko Njegovudje, put je vrh :D Tu ces se ispadat i sto rece jovan prestaces da brojis padove :) Zivio i glavu gore!
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply