Akcija,donacija ili ucjena...

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: Akcija,donacija ili ucjena...

Post by LION »

da ..u pravu si ti tatto..bilo je nezadovoljstva forumasa i revolta...ali ovo nije doniranje o tome svi i pricaju nego ,,akcija,,otimanja po 2e na jedan ucjenjivacki nacin u odredjenom vremeni u za svrhu koja njima odgovara i kad njima odgovara.isto su tako ti moderatori u samo njima pogodnom trenutku toboze uveli,,placanje,,oglasa do nove godine..pa ce poslije da ,,razmisle,,....tako da tu nema ni slova,, d ,,od donacije...tenderi kao oglasi su nesto potpuno drugo..das oglas i platis....kao sto sam u prvom postovanju napisao za svoje 37 godina nisam se jos sreo sa ovakvom vrstom,,donacija,,kao na cafemontenegro forum,i sa takvim revoltom ogromne vecine forumasa koji su tamo registrovani..koji su revoltirani sa potpunim pravom na nacin ,,uzimanja donacije,,.....i prije sam cuo za cdm da je vrlo los forum,ali posto sam uclanjen na neznam ni ja koliko foruma,uclanio sam se i tamo i naiso na ono sto mnogi pricaju---nekorektnost,neodgovaranje na postove,nemilosrdno brisanje njima neodgovarajucih,banovanje i neznam ni ja sto sve....totalni haos.pa se onda svak normalan mora zapitat,kako to da 99 posto ostalih foruma fino funkcionise...a kod njih se desavaju razne,,ludorije,,...argumenti govore sve.
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Nije peonta price 2 eur... Slicne argumente su imali i juce ali to sada nije ni vazno... Poenta foruma nije da se nesto naplacuje, ali ovo je vanredna situacija, pa u takvim situacijama su potrebne vanredne mere.. I ako zaista zele da pomognu, u sta licno ni najmanje ne sumnjam, logicnije bi bilo da su to uradili drugacije tj na nacin da prikupe sto vise novca.. Kao sto sam im i tamo napisao, ako hocete da akcija uspe, ne treba se nadati da ce ovaj nacin znacajno pomoci nekome jer sigurno nece. Postoje druge metode koje su znacajno uspesnije... Radim u tom svetu vec 10 godina, pa znam ponesto..
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

u potpunosti se slazem sa tobom.
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

A sto je ovo za ime boga. O cemu vi pisete. Lionu je svaki post isti. Shvatili smo da si strasno ljut sto pokusavaju da ti naplate oglase. Ti neces da im platis oglase i oni ce ti ih izbrisati, i sta sad tu mozemo. Sto puta smo ponovili da CDM forum uredjuju neki losi ljudi, sto bi Kopljas rekao, bar dio njih da ne uvrijedimo sve. Ja, evo i sam ponavljam, sam imao jako lose iskustvo sa njima, ali, sta da se radi. Oni su moderatori i moras postovati njihova pravila. Ja se ne slazem sa njima i tamo me nema...
@mexiko
Zamisli da ti sada admin naseg foruma kaze da treba da das po euro jer i ovaj forum je napravljen na nekoj adresi i stoji na nekom serveru, koji opet neko placa. Ti neces da das, jer ne trpis ucjene i odes sa ovog foruma, ili te on jednostavno izbrise. I onda oderes po Nolimitu na CDM-u... :mrgreen:

Ako ima 15 strana oglasa dnevno, i ako ih postavljaju djeca koja se ni ne javljaju na telefon, onda je ovo idealan nacin da se otkace ti "oglasavaci", kao i oni kojima je malo da daju 2 eura mjesecno, a samo dva puta dnevno refresuju oglas. E sad sto ce oni ta dva vasa eura da proslijede poplavljenima, svaka cast. Tim prije to treba platiti...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

svak ima pravo na svoje misljenje.ja cu dat donaciju kome ja ocu i kad ja ocu.sa mnom niko nece manipulisat.i ja definitivno stavljam tacku na ovu temu.vama hvala na iznosenju vasih razmisljanja i zakljucaka.pa kad bismo svi razmisljali isto gdje bi bili...svi bi vozili yamahe,pili niksicko pivo i jeli krempite :lol: :mrgreen: pozdrav svima od mene.
Post Reply