Akcija,donacija ili ucjena...

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Akcija,donacija ili ucjena...

Post by LION »

e,pa dragi drugovi bajkeri nadam se da sam temu stavio na pravo mijesto i da niko nece zamjerit sto se pominje drugi forum,van granica ovog naseg.naime na cafemontenegro forumu je da tako kazem pokrenuta jedna ,,divna akcija,,...akcija prikupljanja po 2e od svakog forumasa koji je uclanjen u isti forum i to koji daje oglase u rubriku,,prodajem i oglasi,,.ta da je nazovem ideja je dosla kao grom iz vedra neba.oni koji su tamo uclanjeni i daju oglase i refresuju iste,samo je odjednom docekala informacija,,ne mozete vise postovati,,dok ne uplatite 2e na ovaj nas forum/ili dje li vec..mislim da ima i broj ziro racuna/.tako da ja koji sam tamo uclanjen koji cesto nesto prodajem i trgujem ,nisam vise u mogucnosti to da radim dok ne uplatim 2e kao ,,donaciju,,.sva pitanja u vezi toga,kakve su to ,,donacije,, zasto se to tako radi,naravno su brisana...ne samo meni nego i ostalim forumasima...u zadnja dva dana od registrovanih oko 10.000 forumasa uplatilo je samo njih sedam...vecina se izjasnila kao i ja,nije problem 2e nego nacin,,naplate,,...pa kakva je to ,,donacija,,..o cemu se tu radi....
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Re: Akcija,donacija ili ucjena...

Post by Gasho »

Tamo mi je ekipa vec jako, jako dugo nepodnosljiva. Da se ne ogrijesim o nekim novima, ekipa od prije nekoliko godina je bila za izbjegavanje definitivno, sto i radim poslije iskustva u poslovanju sa njima. Sa druge strane, nisam ni za free oglasavanje...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

...dali je normalno da se takva akcija smije ili nesmije provodit..dali ce televizija crne gore da stavi..uplatite donacije na taj i taj broj ziro racuna od 2e a ako ne uplatite gasicemo vam prvi i drugi program po pola sata svaki dan...naravno na sva moja postavljna pitanja na cafemontenegro forum nisam dobio odgovor,nego sam jos i banovan do 13 decembra...vecina forumasa je izrazila ogromno nezadovoljstvo i revolt nacinom ,,naplate,, donacija...cak su se i administratori na neki nacin poceli vadit da od juce naplacuju oglase a da se taj novac od 2e/koliko kostaju oglasi za mjesec dana na forum/,doniraju nastradalima....strasno,sramotno,bezobrazno i vrlo nisko...to su moji iskreni komentari.nazalost u takvim situacijama moderatori kontrolisu citavu situaciju pa su svi oni koji su suvise komkentarisali i slali postove ili banovani ili su im postovi obrisani,medju njima sam i ja.znaci jedna sah situacija...oni odredjuju pravila,a ti im se povinujes ili drzis jezik za zubima/u ovom slucaju budes banovan/,nemozes vise javno da pises...iako to nisu uvrede vec argumenti vecine.
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

eto,htio sam ovo da podjelim sa vama..jer ovo nikad za svoje 37 godina nisam ni sreo ni cuo....katastrofa.sto se tice ljudi koji su stradali u poplavama,ne da ih zalim ,nego nemam rijeci za sve ono sto oni dozivljavaju ovih dana...bozja greota i neka im je bog u pomoc i svi oni ljudi koji im na neki nacin mogu pomoci...nebitno dali je to novac,cizme,ili bilo sto drugo...svaka mala pripomaze.ali za sve postoji i red i nacin...ocigledno da od nacina i reda je malo toga u ovu nasu crnu goru ostalo.nisu mi problem 2e,vec je problem na nacin kako to rade ,,gospoda moderatori,, na cafemontenegro forum.ako sam ovo postavio na pogresno mjesto ili na neki nacin narusio harmoniju na ovaj nas forum,molim vas da sve obrisete.pozdrav od sase.
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Ja sam naucio da sve placam. Tako i prvi i drugi program RTCG placam, i ja i ti. Jedino besplatna mi je ova reklama na ovaj forum, a ako mi admini kazu da se i to treba platiti, bez pogovora cu pristati na to, ili skloniti reklamu...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Ma nijesi ti pogrijesio to djaolje, no me sad strah da ovi odje ne dignu cijenu sad.
Salim se malo. Licno nijesam za takav vid naplate pogotovu ako nije unaprijed objasnjen clanovima ali je, brate, red i da "profesionalni trgovci" daju koju crkavicu u dobrotvorne slike.
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

slazem se u potpunosti sa tobom.nova vremena donose nova pravila...to je ok.ali,nacin i svaki dalji postupak moderatora na cafemontenegro forum je stvarno prica za sebe...otvoreno pisem---o njihovoj ljubaznosti i ne odgovaranju na neke ranije postove i banovanje nekih forumasa koji to sigurno nisu zasluzili,bolje da ne pisem.komplet situacija i njihovi postupci su totalno naopaki...trgovci ili ne trgovci i treba da daju donaciju,onoliko koliko mogu...to uvjek pozdravljam.ali,kao sto sam napisao,nacin na koji moderatori od forumasa na cafemontenegro forum uzimaju ,,donaciju,, nije nimalo zdrav i normalan/to je moje misljenje i misljenje vecine forumasa na cafemontenegro forum/.
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

LION wrote:eto,htio sam ovo da podjelim sa vama..jer ovo nikad za svoje 37 godina nisam ni sreo ni cuo....katastrofa.sto se tice ljudi koji su stradali u poplavama,ne da ih zalim ,nego nemam rijeci za sve ono sto oni dozivljavaju ovih dana...bozja greota i neka im je bog u pomoc i svi oni ljudi koji im na neki nacin mogu pomoci...nebitno dali je to novac,cizme,ili bilo sto drugo...svaka mala pripomaze.ali za sve postoji i red i nacin...ocigledno da od nacina i reda je malo toga u ovu nasu crnu goru ostalo.nisu mi problem 2e,vec je problem na nacin kako to rade ,,gospoda moderatori,, na cafemontenegro forum.ako sam ovo postavio na pogresno mjesto ili na neki nacin narusio harmoniju na ovaj nas forum,molim vas da sve obrisete.pozdrav od sase.

Nisi nista narusio pisanjem, ali ako se slazes, posto ova tema nema veze sa konkretnim akcijama na nasem forumu, bolje bi bilo da stoji medju opstim temama, pa bi ovo predlozio da se prebaci u podforum Kontejner. Dakle, podforum koji nam sluzi za sve i svasta.
I kad stojim tesko me pratiti...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Sa namerom sam postavio tekst na CDM, vezan za ovu temu.. Naravno, tema je odmah obrisana... Sloboda govora je tamo fenomenalna...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Sasa, to je tvoje misljenje.. Donacija NE MOZE da bude OBAVEZNA!!! Te dve reci ne idu zajedno.. Ja sma potpuno dobronamerno komantarisao, a oni brisu postove... Ok, neka kazu, oglasavanj emesecno kosta dva eur, a od toga cemo mi ucestvovati u pomoci ili slicno.. Ili neka organizuju pravu akciju...

Ao je neko u zivotu radio sa brdom donacija, onda sam to ja.. I iz dobr namere sam to napisao... E sad, posto je tamo sloboda misljenja vrlo rastegljiva stvar, nista me vise ne cudi...
Post Reply