Africa Twin - mit ili stvarnost
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Re: Africa Twin - mit ili stvarnost
Posjedovati Afriku a ne ukljuciti se u ovu pricu bio bi zlocin
Evo kako ja vidim razloge zbog kojih se Kontinent stavlja u mitologiju.Prije a i poslije kupovine Afrike procitao sam sve sto se moglo naci na internetu o ovom motoru,i mislim da je poenta svega u njegovoj neunistivosti tj u veoma izdrzljivom agregatu.A da bi to otkrili i prenijeli svoje utiske,voznja od par stotina kilometara je u najmanju ruku presmijesna.Da bi potvrdili ove price i mitove na tom motoru se treba preci stotinjak hiljada kilometara a za to morate se sloziti trebaju godine,e u tom grmu lezi zec,sa tim godinama vlasnici se toliko vezu za nju da odatle i krecu ove mitoloske price.
A kao potvrdu ovome evo sta mi je poslije dvije godine od kupovine bivsi vlasnik Afrike napisao-citiram-brate koliko ti zavidim na motoru-kraj citata

- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Koliko se sads krece cijena ovog motora, i s obzirom da je vremesan, kakav je za odrzavanje, rezervni djelovi i tome slicno? Jest da je slavu stekao po pouzdanosti ali sve ima svoj vijek trajanja 
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- bu2rider
- Test vozač kaskader

- Vozim: 990 SMT :)
evo ja juce zvao jedna u tendere ima, 96 god, presao nekih 55000km, regnove gume, sve full 4500emexiko wrote:Koliko se sads krece cijena ovog motora, i s obzirom da je vremesan, kakav je za odrzavanje, rezervni djelovi i tome slicno? Jest da je slavu stekao po pouzdanosti ali sve ima svoj vijek trajanja