Ducati Hypermotard 796

Novosti, komentari novih i starih motora...
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Re: Ducati Hypermotard 796

Post by OBIS »

Dje si se raspitivao da znamo;-)

I mene interesuje, ako nas bude bilo vise zainteresovano za mali hyper aj da se organizujemo i uzmemo barem 3 odjednom tako cemo smanjit troskove i dobit neki rabat.

Dukatija ima malo kod nas samo zato sto ga niko ne prodaje i ne servisira!!! To ti je sad naj fency motor... jos kad bi Rusi ponovo poceli kupovat krse za milione bilo bi dosta dukatija....
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

ja kod Vaska...momak što je počeo kod Muse da radi..pa bi vjerovatno išlo preko muse...takodje sam kontaktirao Magnus Moto i dobio odgovor
Postovani,

Ne radimo sa programom Ducati.

Pozdrav
Magnus Moto
eo javljam brzo... ja bih ga 90% naručio ako bude malo preko 8. kao što mi reče momak..
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Zvuci super, jos pogotovo sto su oni serviseri pa bi koliko toliko mogli da nam garantuju neki servis.
Ti se raspitaj, ja bih mogao negdje oko proljeca ili pred ljeto da skupim kintu...
I strpi se jos malo imam i ja neku varijantu pa da vidimo da li se isplati... Poslije mozemo stavit na forum ako ima jos neko zainteresovan!
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
djetk0
Grijač guma
Grijač guma

Post by djetk0 »

OBIS wrote:Zvuci super, jos pogotovo sto su oni serviseri pa bi koliko toliko mogli da nam garantuju neki servis.
Ti se raspitaj, ja bih mogao negdje oko proljeca ili pred ljeto da skupim kintu...
I strpi se jos malo imam i ja neku varijantu pa da vidimo da li se isplati... Poslije mozemo stavit na forum ako ima jos neko zainteresovan!
tačno tako ;) inače ni ja ne bih imao pare prije proljeca/ljeta... vazi vazi :) da narucimo 2. dako spuste makar malo :mrgreen:
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
Post Reply