Dje si se raspitivao da znamo;-)
I mene interesuje, ako nas bude bilo vise zainteresovano za mali hyper aj da se organizujemo i uzmemo barem 3 odjednom tako cemo smanjit troskove i dobit neki rabat.
Dukatija ima malo kod nas samo zato sto ga niko ne prodaje i ne servisira!!! To ti je sad naj fency motor... jos kad bi Rusi ponovo poceli kupovat krse za milione bilo bi dosta dukatija....
Ducati Hypermotard 796
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Re: Ducati Hypermotard 796
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- djetk0
- Grijač guma

ja kod Vaska...momak što je počeo kod Muse da radi..pa bi vjerovatno išlo preko muse...takodje sam kontaktirao Magnus Moto i dobio odgovor
eo javljam brzo... ja bih ga 90% naručio ako bude malo preko 8. kao što mi reče momak..Postovani,
Ne radimo sa programom Ducati.
Pozdrav
Magnus Moto
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Zvuci super, jos pogotovo sto su oni serviseri pa bi koliko toliko mogli da nam garantuju neki servis.
Ti se raspitaj, ja bih mogao negdje oko proljeca ili pred ljeto da skupim kintu...
I strpi se jos malo imam i ja neku varijantu pa da vidimo da li se isplati... Poslije mozemo stavit na forum ako ima jos neko zainteresovan!
Ti se raspitaj, ja bih mogao negdje oko proljeca ili pred ljeto da skupim kintu...
I strpi se jos malo imam i ja neku varijantu pa da vidimo da li se isplati... Poslije mozemo stavit na forum ako ima jos neko zainteresovan!
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- djetk0
- Grijač guma

tačno takoOBIS wrote:Zvuci super, jos pogotovo sto su oni serviseri pa bi koliko toliko mogli da nam garantuju neki servis.
Ako brzo voziš, onda pazi se krivine