svaka cast nijesam ni sumnjao u organizaciju
Prvo NLB okupljanje - Podjela majica - 25 April, Lovcen
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Prvo NLB okupljanje - Podjela majica - 18 April, Lovcen
dakle sledece sedmice se vidimo! odlicno.
a s'obziorom imenjace da bi ti isao, bilo bi sigurno kise 
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Zao mi je ali ja to drugo okupljanje ne bi smio cekat pa da motore dzabe dijelite, ne bi mi vise puta bilo kuci
A sto se Ivanove primjedbe tice ja mislim da se ipak na neki nacin glasalo jer je 50 ljudi podrzalo organizatore a samo je on nasao primjedbe. Ali, kako i on sam rece , bio je do skoro student a ko zna sto je studirao i kakvo iskustvo ima sa glasanjem.
Za prvo okupljanje vam zelim super vrijeme i dosta hladnog piva
A sto se Ivanove primjedbe tice ja mislim da se ipak na neki nacin glasalo jer je 50 ljudi podrzalo organizatore a samo je on nasao primjedbe. Ali, kako i on sam rece , bio je do skoro student a ko zna sto je studirao i kakvo iskustvo ima sa glasanjem.
Za prvo okupljanje vam zelim super vrijeme i dosta hladnog piva
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
E sad i ja nesto da kazem...
Ja ne razumem uopste zasto se vodi polemika o tome koliko kosta pasulj, salata i pivo!?! Ja gore idem zbog druzenja, ljudi sa kojima volim da se vozim i zabog kojih bi dao 100 a ne 10 eur, a bogami i zbog onih koje cu tek da upoznam.. Nemojte da kvarimo sve ovo primedbama hoce li neko da naplati 5 ili 10 EUR.. Znam da danas mnogima 10 EUR nije malo novca ali Ice, Space, Blazo i ostali nisu druzina koja ce na nasim obrocima da zaradjuje..
A i forum organizuje ovo, pa kome se svidja neka dodje, kome ne ne mora..
Ato se tice okupljanja, mene ste ispalili.. Ja sam svoj put odlozio zbog ove subote, a sad odlazete opet.. Ja necu moci..
Ja ne razumem uopste zasto se vodi polemika o tome koliko kosta pasulj, salata i pivo!?! Ja gore idem zbog druzenja, ljudi sa kojima volim da se vozim i zabog kojih bi dao 100 a ne 10 eur, a bogami i zbog onih koje cu tek da upoznam.. Nemojte da kvarimo sve ovo primedbama hoce li neko da naplati 5 ili 10 EUR.. Znam da danas mnogima 10 EUR nije malo novca ali Ice, Space, Blazo i ostali nisu druzina koja ce na nasim obrocima da zaradjuje..
A i forum organizuje ovo, pa kome se svidja neka dodje, kome ne ne mora..
Ato se tice okupljanja, mene ste ispalili.. Ja sam svoj put odlozio zbog ove subote, a sad odlazete opet.. Ja necu moci..
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
ali ja oću sledeća subota mi je ok , doduše neću moć pojes kao kopljaš ali ću se bar potrudit 
+1389+
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Ma jeste li sigurni da ce biti kise
......mada se slazem sa Ice-om. Najljepse je da svi sigurno dodjemo do mjesta okupljanja i da znamo da cemo se svi sigurno vratiti kucama.
Iako bih sto prije volio da se vidim i upoznam sa svima, U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA ORGANIZATORIMA.
Ionako ce nas iduci vikend biti jos vise
Iako bih sto prije volio da se vidim i upoznam sa svima, U POTPUNOSTI SE SLAZEM SA ORGANIZATORIMA.
Ionako ce nas iduci vikend biti jos vise
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- mirko_pet
- Biker wannabe

- Vozim: Qingqi Vista 150
Pozdrav
Opasno mi se ide, a posto je termin pomjeren, i motor ce biti spreman. Imam samo jedan problem. Posto cu biti najsporiji ucesnik parade (iz objektivnih razloga) ne bi volio da usporavam ostale, a isto mi je glupo da krenem sat prije vas, pa da me vi stignete na Ivanova Korita. Ako od organizatora dobijem obecanje da brzina od cca 70km/h nije premeala za ovih 40-tak i da necu biti nikome na smetnji (tj. usporavati kolonu) onda se i ja prijavljujem (i nije zbog pasulja, samo da znate!).
Opasno mi se ide, a posto je termin pomjeren, i motor ce biti spreman. Imam samo jedan problem. Posto cu biti najsporiji ucesnik parade (iz objektivnih razloga) ne bi volio da usporavam ostale, a isto mi je glupo da krenem sat prije vas, pa da me vi stignete na Ivanova Korita. Ako od organizatora dobijem obecanje da brzina od cca 70km/h nije premeala za ovih 40-tak i da necu biti nikome na smetnji (tj. usporavati kolonu) onda se i ja prijavljujem (i nije zbog pasulja, samo da znate!).
Dok ne probam lava, za mene je svinja car zivotinja...
-
LION
- Test vozač kaskader

racunajte,i na mene 99 posto.ajde,nije problem kobasica,svi je volimo,ali je problem pasulj,da ne bude da milicija izlazi na lovcen da trazi dozvole
i molio bih organizatora da ogranici kolicinu jedenja,oli ti ga pjata pasulja,radi ocuvanja kako biljnog i zivotinjskog svijeta na planini lovcen pa i sire.unaprijed vam hvala na razumjevanju,i nadam se da necete nista zamjerit.ipak zivimo u ekoloskoj drzavi.s postovanjem,vas zabrinuti clan. 
- blazo.milic
- NLB Moderator
- Vozim: GS1200 Adventure
Evo i j da se upisem da cu doci
A kako da ne dodjem, uh ja spadam u organizatore
Samo da kazem, da mi je strasno, tj jako, tj puno drago ili milo sto se toliko ljudi javlja i podrzava sve ovo.
Uvijek cemo gledati da odradimo neke slicne akcije, a sve u cilju sto boljeg druzenja, upoznavanja, razmijenjivanja iskustava i sl.
Toliko za sada, pa se vidimo gore, ako ne nedje prije po gradu ili po nasoj finoj CG.
Isto se nameracio na ovaj vikend ali bolje je da se odlozi za sljedeci.
Mnogi od nas su navikli da se vozaju po kisi (ja inace bez kise nidje ni ne idem) ali ima dosta ljudi koji nemaju adekvatnu opremu, jos gore mozda su im i gume slabije.
Da ne bi razmisljali, okupljanje se odlaze za sljedeci vikend.
Ovima sto ne mogu da dodju, od srca, zao mi je jer ce propustiti jedno dobro druzenje.
Uh kad zagrmimo podno Lovcena, sto od motora sto od pasulja
uh jedva cekam
A kako da ne dodjem, uh ja spadam u organizatore
Samo da kazem, da mi je strasno, tj jako, tj puno drago ili milo sto se toliko ljudi javlja i podrzava sve ovo.
Uvijek cemo gledati da odradimo neke slicne akcije, a sve u cilju sto boljeg druzenja, upoznavanja, razmijenjivanja iskustava i sl.
Toliko za sada, pa se vidimo gore, ako ne nedje prije po gradu ili po nasoj finoj CG.
Isto se nameracio na ovaj vikend ali bolje je da se odlozi za sljedeci.
Mnogi od nas su navikli da se vozaju po kisi (ja inace bez kise nidje ni ne idem) ali ima dosta ljudi koji nemaju adekvatnu opremu, jos gore mozda su im i gume slabije.
Da ne bi razmisljali, okupljanje se odlaze za sljedeci vikend.
Ovima sto ne mogu da dodju, od srca, zao mi je jer ce propustiti jedno dobro druzenje.
Uh kad zagrmimo podno Lovcena, sto od motora sto od pasulja
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Sigurnost na prvom mjestu, pa sve ostalo...
Vidimo se 25.04.2009
Vidimo se 25.04.2009
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
odavno se ovako slatko ne ismijahLION wrote:racunajte,i na mene 99 posto.ajde,nije problem kobasica,svi je volimo,ali je problem pasulj,da ne bude da milicija izlazi na lovcen da trazi dozvole![]()
![]()
i molio bih organizatora da ogranici kolicinu jedenja,oli ti ga pjata pasulja,radi ocuvanja kako biljnog i zivotinjskog svijeta na planini lovcen pa i sire.unaprijed vam hvala na razumjevanju,i nadam se da necete nista zamjerit.ipak zivimo u ekoloskoj drzavi.s postovanjem,vas zabrinuti clan.