Madza wrote:Stvarno nemam rijeci...uzivali ste nema sto!!!Motori kao sa naslovne strane novog moto casopisa...sve najnoviji i najbolji advenceri.
Slavko brate svaka cast

Jes' vala dobra je postava bila...
Ovako moji licni utisci... Voznja Jadranskom magistralom pa put kroz Alpe...za mene je to nesto jedinstveno i uvjek zadovoljtvo. Bio sam prosle godine pa opet ove i ako mi vrijeme, novci i familija dozvole opet bi posao ponovo sledece sezone...
Druga stvar kada vam neko kaze za nove gume da se ne balansiraju to nije tacno obavezno se moraju blansirati... Famozne tacke na nove gume sluze samo da se motiraju naspram ventila a guma se MORA balansirati...
U odnosu na Trnasalpinu potpuno je drugacije tako da ga je vrlo tesko porediti u svakom smislu. Naravno ova tura je mnogo skuplja i to bi bilo jedino sto bi se dalo uporedjivati...
U stvari mene je svuda prelijepo (kad ne pada kisa) i kad bi morao birati izmedju ove dvije ture tesko bi se odlucio i ne bih dao glasi ni jednoj ni drugoj...
Aprilija ja otkucala na satu punih 13.000 km od 12.06 kada je registrovana ..."uhvatio" sam jos nekih 3.000 sa Versysom i do kraja godine bice jos 1-2.000 tako da cu se primaci do famoznih 20.000 za sezonu...