Okolo naokolo...sunce, kisa, snijeg, sunce... 2.982 km

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Re: Okolo naokolo...sunce, kisa, snijeg, sunce... 2.982 km

Post by SlavkoPejovic »

Stize bijeli Versys 1.000
Image
Bokibd... :D
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

E jos po pivo pa stvarno da krenemo...
Image
Image
Image
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Rastajemo se jer Boki ide za Sibenik a mi doma... Kako mrak brzo pada mi izlazimo na auto put malo prije Slitskog aerodroma i vozimo do Vrgoreca i ulazimo u BiH jer je plan da se vozimo zajedno do Vilusa...
Noc je puna mjesecine i vozimo kao po danu...prolazimo Capljinu, i dolazimo u Stolac...
I tu imam prvu bas opasnu situaciju...Naime skrecemo u Stolcu lijevo za Berkovice i oni koji su prolazili znaju da je taj prvi kilometar bas usak i los put al' je linija isprekidana i ja krecem da zaobilazim jedno Mercedesa s-klasu i kada sam na pola njega covjek naglo cima volan u lijevo... :roll: u milisekundi uhvatim i vidim sto ce da napravi i ja skrecem u lijevo, mozda me malo i pogurao al' sad je opasno sto mi je prblizu kraj puta jer nemam kikoliko prostora...sad ako zanam kako sam i kuda prosao...ne bih znao reci... Efekat toga je bio da umjesto da stanem da se boksujemo ja iskaljujem uzbudjenje po gasu...Dex naravno na repu nema sanse da mu mogu umaci i kako to obicno biva poslije 15-20 km policija u nedodjij nas zaustavlja a mi jedva i stajemo...jer ga peglamo dosta dobro... Reko sad ce da nas pospreme bice da se pozdravimo sa 20-50 eura zavisno kako budu raspolozeni... Nekako mi zadjenemo neku salu jer nijesu imali radar kad nailazi ovaj sa Mercedesom a Dex im vec ispricao za situaciju... Drug milaicajac kaze e sad cemo to da vidimo...izlazi na sred ulice i vice Alo imas kakva dokumenta opremu... Sto imade pobiti ove MOTORDZIJE...
Nas postaju i ostaju da se zabavljaju sa ovim sto ugrozi motordzije :lol: :lol: :lol:
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Umalo da zaboravim posto smo po Primostanu uglavnom uzivali u pivu i rakiji...ogladnili dobro i stajemo u prvu kafanu na izlask iz grada...prasetina i jagnjetina vruce....Kafana se zove "naprijed Bili" i pije se Hajducko pivo...
Image
Tu se "ostetismo" od hrane...i odosmo ca'...
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

:clap: :clap: :clap: ja se nauživah čitajući sve ovo. Mogu misliti kako je vama bilo.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Bravo, svaka vi dala :D prvi put vidim ovo "hajdučko" je li čemu ?
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Stvarno nemam rijeci...uzivali ste nema sto!!!Motori kao sa naslovne strane novog moto casopisa...sve najnoviji i najbolji advenceri.

Slavko brate svaka cast :text-goodpost:
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Re: Одг: Okolo naokolo...sunce, kisa, snijeg, sunce... 2.982

Post by dexbudva »

Slavko je rodjen za ova pisanija i ja kad citam razmisljam dje ovo sve bilo...zna da pise nema sto ka Njegos mi je :grin:

poslato iz konzulata italije
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

fat boy wrote:Bravo, svaka vi dala :D prvi put vidim ovo "hajdučko" je li čemu ?
fora je sto je valjda proizvodjac Ozujsko ili tako nesto al' se pravi u ovoj ambalazi za navijace Hajduka i jedna kuna od svake boce ide u fond kluba ili tako nekako... E sad sumnjam da prodaju nesto puno piva u Zagrebu, Karlovcu...Osjeku...
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Madza wrote:Stvarno nemam rijeci...uzivali ste nema sto!!!Motori kao sa naslovne strane novog moto casopisa...sve najnoviji i najbolji advenceri.

Slavko brate svaka cast :text-goodpost:
Jes' vala dobra je postava bila... :)

Ovako moji licni utisci... Voznja Jadranskom magistralom pa put kroz Alpe...za mene je to nesto jedinstveno i uvjek zadovoljtvo. Bio sam prosle godine pa opet ove i ako mi vrijeme, novci i familija dozvole opet bi posao ponovo sledece sezone...
Druga stvar kada vam neko kaze za nove gume da se ne balansiraju to nije tacno obavezno se moraju blansirati... Famozne tacke na nove gume sluze samo da se motiraju naspram ventila a guma se MORA balansirati...
U odnosu na Trnasalpinu potpuno je drugacije tako da ga je vrlo tesko porediti u svakom smislu. Naravno ova tura je mnogo skuplja i to bi bilo jedino sto bi se dalo uporedjivati...

U stvari mene je svuda prelijepo (kad ne pada kisa) i kad bi morao birati izmedju ove dvije ture tesko bi se odlucio i ne bih dao glasi ni jednoj ni drugoj...
Aprilija ja otkucala na satu punih 13.000 km od 12.06 kada je registrovana ..."uhvatio" sam jos nekih 3.000 sa Versysom i do kraja godine bice jos 1-2.000 tako da cu se primaci do famoznih 20.000 za sezonu... :D :)
Post Reply