xaxaxaxaxaxaxa,u pravu si...mexiko wrote:djole, ne diraj lava dok spava![]()
no ne mogu sad bi ja napisao i koju o toj hondi novije generacije no ce ispasti da ih sve mrzim ovdje....bolje da cutim

xaxaxaxaxaxaxa,u pravu si...mexiko wrote:djole, ne diraj lava dok spava![]()

Ne valja nista ni Versys ni Honda sve su to baracine a znas kako vele za njih? Baracine STOP!djole wrote:xaxaxaxaxaxaxa,u pravu si...mexiko wrote:djole, ne diraj lava dok spava![]()
no ne mogu sad bi ja napisao i koju o toj hondi novije generacije no ce ispasti da ih sve mrzim ovdje....bolje da cutim

TAKO JE POVIKASE SVI U ISTI GLASLavlje-Srce wrote:Ne no ti velis da si ga i ti i tvoji drugovi vozili pa jos i sve ove sto sam ja nabrojao, ispade stvarno popularan motor "za probanje" po tebidjole wrote:@srconja lavlji
da se versus tako dobro pokazo,bilo bi ih vise nego tih 4-5 kom koliko ih nabroja u C.G.
Honde CBR 600 RR najnovije generacije od 2007-me model pa na dalje je bilo 3 komada u Crnu Goru pa je to vjerovatno zbog toga sto je los motor?
Takodje REPSOLKE sto veli Sparco nema bez dvije, to je samo zato sto je LOS motor...i uopste 1000RR...Sve su to lose Honde...
Madzina Honda Varadero JEDINA u Crnu Goru ne valja ni pisljivoga boba zato jer je jedina...
Da ti ne pricam o 5-6 komada KTM-ova 990, 950, DUKE-ova sto ih samo ima, oni su bas losi motori...i mnogi drugi.
Ducati je takodje straaaasno LOS motor cim ga malo ima...mislim to je bas smece od motora.
BMW 1200 GS nema sem par komada kao i modela F 800 - o njima necu ni da pricam koliko su losi motori....
Dakle to znachi da najvise FZ6N-ova i XTX-ova ima i to su ubedljivo najbolji motori na svijet, jel tako?
Ne mlati casti ti![]()
![]()

Koji? Suzuki GSXR?Lu$o wrote:Najzastupljeniji motori na nasim cestama se zna koji su i ne zelim ih nabrajati jer to svi dobro vidimo i to bi trebalo nesto da znači![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Aj molim te budi precizniji i reci na koga tacno mislis, jer se ja odje osjecam prozvanim. Posto sam u temi o gumama pisao da sam prelazio 15000km a i motor mi je preso preko 40000km. Pa nebi da dodje do neke zabude. Ako si mislio na nekog drugog briga me, ako si o meni govorio daj malo detalja na osnovu cega si to zakljucio?? Jer ja prodajem motor na kojem stoji da je presao 44000km. Tako da nije "par hiljada" kao sto ti kazes.Lu$o wrote:TAKO JE POVIKASE SVI U ISTI GLASLavlje-Srce wrote:Ne no ti velis da si ga i ti i tvoji drugovi vozili pa jos i sve ove sto sam ja nabrojao, ispade stvarno popularan motor "za probanje" po tebidjole wrote:@srconja lavlji
da se versus tako dobro pokazo,bilo bi ih vise nego tih 4-5 kom koliko ih nabroja u C.G.
Honde CBR 600 RR najnovije generacije od 2007-me model pa na dalje je bilo 3 komada u Crnu Goru pa je to vjerovatno zbog toga sto je los motor?
Takodje REPSOLKE sto veli Sparco nema bez dvije, to je samo zato sto je LOS motor...i uopste 1000RR...Sve su to lose Honde...
Madzina Honda Varadero JEDINA u Crnu Goru ne valja ni pisljivoga boba zato jer je jedina...
Da ti ne pricam o 5-6 komada KTM-ova 990, 950, DUKE-ova sto ih samo ima, oni su bas losi motori...i mnogi drugi.
Ducati je takodje straaaasno LOS motor cim ga malo ima...mislim to je bas smece od motora.
BMW 1200 GS nema sem par komada kao i modela F 800 - o njima necu ni da pricam koliko su losi motori....
Dakle to znachi da najvise FZ6N-ova i XTX-ova ima i to su ubedljivo najbolji motori na svijet, jel tako?
Ne mlati casti ti![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LJudi svaki motor ima svoju draz i svi nemamo iste ukuse, ali sve ovo čitajući ovdje se pojedini hvataju sami sa sobom u koštac, presli sa motorom od 20000-40000 , sa gumama po 15000- 20000, a kada prodaju motore presli samo par hiljada.
Mozete da pričate šta hoćete testirao ovaj ili onaj, gdje je testirano dali na našem terenu , na nasem asvaltu sigurno nije testirano ajde malo realnije da pričamo .Najzastupljeniji motori na nasim cestama se zna koji su i ne zelim ih nabrajati jer to svi dobro vidimo i to bi trebalo nesto da znači![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

cuzuki,no staLavlje-Srce wrote:Koji? Suzuki GSXR?Lu$o wrote:Najzastupljeniji motori na nasim cestama se zna koji su i ne zelim ih nabrajati jer to svi dobro vidimo i to bi trebalo nesto da znači![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Njega najvise ima ako cemo iskreno...odlicno se pokaza za nase puteve![]()
![]()