Najzad sam uspeo da dovezem masinu, sad ne silazim sa motora........ako ne radim onda sam na motoru......
Hteo bih da se provozam do Dubrovnika pa ako neko zeli samnom neka se javi da se dogovorimo
jedino sto meni odgovara samo voznja posle 15h, jer zbog posla ne mogu ranije da krenem
ja sam u Kotoru
PS. ako ste u prolazu pored Maksija na raskrsnici KO-TV-BD svratite
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Mali Marko wrote:
PS. ako ste u prolazu pored Maksija na raskrsnici KO-TV-BD svratite
Danas svratih u maxi,upoznah se sa Malim Markom i tip je totalno ok. Mogli bi uskoro da isplaniramo taj put do Dubrovnika,a društvo? Evo i LION hoće da ide,a on će nas u Dubrovniku voditi na najbolje "jadranske lignje" !
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
meni odgovara bilo koji dan u toku ove nedelje...
A Galion rece danas da ceka neke delove , pa kad stignu idemo...
Tako da Galion ima rec o vremenu kad vozimo
eto to,,galione,,-ti si gazda ja vas mogu povest na lignje,ali imam filing da galioti mogu podobro pojest,jos kad se borko umori od drajvanja ja sam da se ide,ali poslije rucka,kad nam se drobovi naduvaju
Aj samo neka mi neko javi kad ste mislili da idete, vrlo je moguce da cu vam se pridruzit
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Dijelovi bi trebalo da stignu početkom sledeće nedelje u Dubrovnik pa bi mogli tako da planiramo.
Ajde sad,kako kome odgovara,kad bi krenili u toku dana?
Marko reče da ne može pre 15h,što nas ostavlja da idemo posle podne.Možda i drugima koji rade to odgovara.
Dajte predloge:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238