adv park lovćen

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

adv park lovćen

Post by wrong rider »

E pa društvo osvanulo je nešto novo i u Crnu Goru, osim ponude kreveta, ležaljki na plaže i plastično-hemijskih wc a.
Neko se sjetio a mislim francuzi pa lijepo napravili adventure park na Lovćen, ja probao i preporuke svima da se ogledaju kao nindža ratnici kroz krošnje drveća na 15m iznad zemlje. uz to su još fet i gugi spremili roštilj a đeca otkrila park, fudbal i badminton tako da je dan teško moguće ljepše provesti.
Normalno ništa kod nas nije besplatno tako da ulaz na Lovćen (onamo na rampu) košta 2e po putniku u samohodu, a sama pustolovina po parku 10 za đecu i 18 za omladince do 60god. mladosti, u trajanju od 2.30 sati sa svom pratećom opremom obukom i instruktorima. I još da napomenem NIKAKO ali baš -ne krećite sa 1/1 bevande jer ćete osjetiti kako vam ružičasti slonići pretrčavaju put :shock: :mrgreen: (stoka zelena). E da i vikendom sam čuo da je besplatan ulaz na Lovćen pa izvolte, svakako će bit još jedno lijepo iskustvo.
;)
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Re: adv park lovćen

Post by vuk »

I ja sam za vikend bio tamo, moja kcerka je manitala po drvecu, ja gledao odozodo i mijenjao boje kad se zaleti niz one sajle :)
Super je :handgestures-thumbup:
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Post by No_LiMiT »

20eura za sve uglavnom. Nije bas jeftino al treba probat. Taman sam bio tu(nijesam probao) dan nakon otvaranja, fino izgledase...
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

evo i slike :arrow: Image i
Image
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Zbilja, čoek je ka tica... :lol:
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

ne zaebajte ljudi, te 20 eura ćete potrošit u popodnevne kafice svaki dan. ovo je šansa da se provedete vrhunski i zdrao potrošite jedno popodne. bijah na put pa nisam bio, al ova neđelja će mi bit presudna da se upišem u Adventure park. Svaka čast ljudima koji ovo napraviše, najzad nešto originalno za promjenu
:clap:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

fat boy wrote:Zbilja, čoek je ka tica... :lol:
Vakat Tica.... :lol:

Spajdeermen ....ka' tica ....ali ka' tica puna bevande i mesine sa roštilja.....a i komarci iju po noga ;)
sparco
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: dpv ;)

Post by sparco »

ja sam isao dva puta, i vrlo rado cu jopet otici, fantasticna stvar ! i svima sam ga nahvalio i vodio vec 10 tak ljudi da probaju
risk,is what makes life worth living.
Post Reply