Neđelja 30. avgust - Ada

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Neđelja 30. avgust - Ada

Post by fat boy »

Poslije ljetnje pauze, pao je prvi dogovor za vikend vožnju; Poseidoni ručaju riblju čorbu na Adi :violin: . Polazak već po tradiciji iz Gardena
u neđelju u 10 sati. Vrijeme je da skidamo rđu i paučinu s makina poslije sezone, a svi koji vole čorbu su dobrodošli :mrgreen: .
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: Neđelja 30. avgust - Ada

Post by Gugi »

Jeronimooooooooooooooo...... :angry-screaming: :character-ariel: :auto-dirtbike: :happy-partydance: :happy-partydance: :happy-partydance:
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

dobar i interesantan predlog.......ali imam posla. ;)
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Sadi , javi se , pa da se dogovorimo dje cemo se naci da pijemo kavu...
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by fat boy »

Gugi wrote:Sadi , javi se , pa da se dogovorimo dje cemo se naci da pijemo kavu...
a što kavu, jel u Ulcinj nema piva ili si pod starateljskom zabranom :naughty: :lol:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

A sto znam ..... :think: :think: :think: :think:

Ermano mi nema mAtor i nei bit' tamo , pa je situacija zahebana....kako cu sam medju odrasle & starije , ako se pije pivo... :think: :think: :think: ....hocu li se znat' vrnut'... :think: :think: :think:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by fat boy »

ne brini pazićemo te ka na Zlatibor (qq lele) :mrgreen: , a može se desit da se baš u neđelju veselimo kod ermana :dance: :violin: :violin:
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

fat boy wrote:ne brini pazićemo te ka na Zlatibor (qq lele) :mrgreen: , a može se desit da se baš u neđelju veselimo kod ermana :dance: :violin: :violin:

:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :banana-blonde: :banana-angel: :banana-dance: :banana-dreads: :banana-guitar: :banana-jumprope: :banana-linedance: :banana-ninja: :banana-rainbow: :banana-rock: :banana-stoner: :banana-tux: :banana-wrench: :bow-blue: :bow-yellow: :character-beavisbutthead: :greetings-clappingorange: :greetings-clappingyellow: :greetings-clapyellow: :happy-partydance: :happy-bouncymagenta: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncygreen: :happy-bouncycyan: :happy-bouncyblue: :happy-wavemulticolor:
sadiul
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER5

Post by sadiul »

Javite se kad stignete, moj tel je 067-564-810.
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Gugi wrote:
fat boy wrote:ne brini pazićemo te ka na Zlatibor (qq lele) :mrgreen: , a može se desit da se baš u neđelju veselimo kod ermana :dance: :violin: :violin:

:bow-yellow: :bow-yellow: :bow-yellow: :banana-blonde: :banana-angel: :banana-dance: :banana-dreads: :banana-guitar: :banana-jumprope: :banana-linedance: :banana-ninja: :banana-rainbow: :banana-rock: :banana-stoner: :banana-tux: :banana-wrench: :bow-blue: :bow-yellow: :character-beavisbutthead: :greetings-clappingorange: :greetings-clappingyellow: :greetings-clapyellow: :happy-partydance: :happy-bouncymagenta: :happy-bouncymulticolor: :happy-bouncygreen: :happy-bouncycyan: :happy-bouncyblue: :happy-wavemulticolor:
Lijepo bih vas zamolio da u sledecih 20 dana ne idete na relacije duze od sat vremena razdaljine od Istocne Budve :lol: :lol: :lol: !!!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Locked