Sutomore 4. 5. 6. septembar

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Locked
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Sutomore 4. 5. 6. septembar

Post by fat boy »

Osim što se zna da će biti skupa, zna li se išta drugo? Ko će svirat, kolko je ulaz i pivo, ili je sve stvar iznenađenja. Oćemo li planirat sledeći vikend u Sutomore? Prošlogodišnji utisci su, čini mi se osrednji...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Re: Sutomore 4. 5. 6. septembar

Post by kopljas »

Meni prosle godine nista posebno nije bilo... Jedino je bilo dobro sto sam uspeo da iskoristim priliku i vidim se sa drugarima sa kojima se ne vidjam cesto..
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Nemojte tako pa moto skup u Sutomoru je medju dva najbolja u Crnoj Gori....
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Post by -Alexandar-- »

Prosle godine i nije bilo nesto,da nije bilo moto kluba Maratonci iz Sabca bilo bi dosadno,oni su bili najveci kraljevi moto skupa,,,ewo da stavim program motorijade za owu godinu.nisu napisali cijenu ulaska,ali ce sigurno biti 5 eura kao prosle godine.

Valjda ce ove godine biti pasulja :P :lol:

PROGRAM MOTORIJADE:

PETAK, PRVI DAN MOTO SKUPA:

-OD 08.00 DO 24.00 h, organizovano okupljanje motorista, smještaj motorista, međusobno upoznavanje motorista, razmjenjivanje iskustva i mišljenja među motoristima, upoznavanje motorista sa programom motorijade, prikupljanje prijava za sportske igre i nadmetanja, i lagani zabavno-rekreativni i relaksirajući program za sve motoriste-goste motorijade uz aktivnu muziku.

SUBOTA, CENTRALNI DAN MOTO SKUPA - CENTRALNI TERMIN MOTORIJADE:

-OD 08.00. DO 13.00h, zabavno-rekreativni odmor, okupljanje i zabava motorista na zakazano mjesto.
-OD 13.00. DO 15.00h, svečani «BAJKERSKI RUČAK» u «MOTO CAMPU *LLOYD*» - SUTOMORE.
-OD 15.00. DO 17.00h, prikupljanje podataka o učesnicima za sportska takmičenja i nadmetanja u predviđenim sportskim disciplinama određenim programom motorijade, dodjela zahvalnica, predstavljanje pravilnika ponašanja za motoriste tokom defilea i objavljivanje trase puta za defile.
-OD 17.00. DO 18.00h, «SVEČANA LAGANA VOŽNJA» GRADSKIM ULICAMA – *MOTO DEFILE*. (TRASU I PRAVCE KRETANJA ODREĐUJE ORGANIZATOR MOTORIJADE UZ SAGLASNOST DRŽAVNIH ORGANA REDA I MIRA I UZ PRATNJU NADLEŽNIH SLUŽBENIH VOZILA).
-OD 18.00. DO 20.00h, ZABAVNO-REKREATIVNO SPORTSKO VRIJEME, OBJAVLJIVANJE IMENA MOMČADI I DJEVOJČADI (GRUPNO I POJEDINAČNO) KOJI SU PRIJAVLJENI ZA SPORTSKE IGRE I NADMETANJA, KAO I SAM ZVANIČNI I SVEČANI POČETAK SPORTSKIH NADMETANJA NA MOTORIJADI «LLOYD–SUTOMORE - 2007».
-OD 20.00. DO 21.00h, vrijeme večere, uz odgovarajuću rock-bajkersku muziku i pasivno-kreativnu zabavu, sa prijatnim iznenađenjima.
-OD 21.00. DO 21.15h, vrijeme predaha i pripreme za nastavak sportskih nadmetanja.
-OD 21.30. DO 23.30h, NASTAVAK SPORTSKIH NADMETANJA I TAKMIČENJA UZ MUZIKU.
-OD 23.30. DO 24.00h, proglašenje pobjednika, uručenje nagrada, zahvalnica, diploma i zvaničan završetak sportskih igara za subotu.
-OD 24.00h DO 02.00h, (početak nedjelje) zabavno-rekreativni program i «ranojutarnje druženje, rekreacija i zabavljanje» motorista učesnika «Lojdove motorijade.

NEDJELJA, TREĆI DAN MOTORIJADE:

-OD 00.00h (SUBOTA POSLIJE PONOĆI) DO 02.00h, zabavno-rekreativni i relaksirajuće-kreativni program.
-OD 02.00. DO 10.00h, vrijeme odmora i spavanja motorista u organizovanom MOTO CAMPU «LLOYD».
-OD 10.00. DO 11.00h, vrijeme doručka i odmora.
-OD 11.00. DO 13.00h, nastavak i proširenje sportskih igara i nadmetanja na motorijadi.
-OD 13.00. DO 15.00h, vrijeme ručka i odmora.
-OD 15.00. DO 20.00h, zabavno-rekreativno-sportsko-turistički program slobodnog izbora za motoriste.
-OD 20.00. DO 21.00h, vrijeme večere, odmora i dodjela preostalih nagrada za postignute rezultate.
-OD 21.00. DO 24.00h, MUZIČKI PROGRAM UZ BAJKERSKU MUZIKU, I ZAVRŠETAK MOTORIJADE.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

NAPOMENA:
BORAVAK SVIH MOTORISTA U MOTO CAMPU «LLOYD»-SUTOMORE JE TOKOM TRAJANJA MOTORIJADE (tri dana: petak, subota i nedelja) BESPLATAN.

ULAZ U MOTO CAMP „LLOYD“-SUTOMORE -TOKOM TRAJANJA MOTORIJADE- SE NAPLAĆUJE PRILIKOM PRVOG ULASKA U MOTO CAMP.

POSEBNA NAPOMENA: «ORGANIZATOR MOTORIJADE NAJLJUBAZNIJE MOLI MOTORISTE DA OVO DRUŽENJE BUDE I PROTEKNE U ZNAKU ISKRENOG DRUŽENJA, DOBRE ZABAVE I U SKLADU SA SVIM ZAKONSKIM PROPISIMA I CIVILIZOVANIM NORMAMA, BEZ IKAKVIH PERVERZIJA, MORBIDNOSTI I PROBLEMA, U SUPROTNOM SVAKI NEDOLIČNI I NEPRIMJERTENI POJEDINAC SNOSI SOPSTVENU ODGOVORNOST ZA SVOJE EVENTUALNO NEKULTURNO, PROVOKATIVNO I PROBLEMATIČNO DRŽANJE I PONAŠANJE».
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Znaci ....
Sve u svemu sranje...kao i prosle godine....tada pohapsise neke momke , sto sa plaze , a sto sa skupa...
Megafon radi , prijeti se policijom ...i tako dalje , i tako blize....

Sutomore, u organizaciji LLoyd-a , uz duzno postovanje Ivanu Zankovicu , jedinom clanu MC LLoyd , koji ne vozi ni skuter (ka' ja:-)) ,i koji nije bio na nijednom skupu (makar nama poznatom), ....ne zasluzuje da ima taj kuriozitet da organizuje moto skup...
Cak su mu licencu MAS-a i uzeli...ali , ispostovacemo ga na nacin , sto cemo biti tada u Sutomoru...ali negdje drugo...
-Alexandar--
Grijač guma
Grijač guma

Post by -Alexandar-- »

Upravu si,tako je i bilo,nije se smjelo turirat,niti bilo sto,zato je stalno prijetio ovima iz sabca da prestanu sa turiranjem,da ce im zwat policiju,cak je jednog momka i izbacio sa motorom napolje sa one livade,jaok i jes,,,bio sam swo wrijeme sa tim momcima sjedali i pricali,,i na kraju su rekli da nece vise ni dolazit na taj skup,jer je sranje,,,imaju i pravo.neznam kakaw je to moto skup kad se nesmije nista,,pa sta oni rade po srbiji,kakaw shou oni prawe na moto skupove,a mi odje parkiramo motore na livadu da pasu i setamo po sutomoru,,,
organizacija skupa je bila losa,platis na ulazu 5 eura po swakom motoru,nema ni rucka,nema nista,,,blejis tamo na onu livadu,,,mislim da bi se trebali ugledat na moto klub TNT iz trebinja,i owe godine je bilo extra,organizacija i swe,,,to je moje misljenje,a swako ko je bio prosle godine na moto skup u sutomore i na moto skup u trebinje,,mislim da se to nemoze poredit...eto tako.
sadiul
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki ER5

Post by sadiul »

Ako nekog interesuje sta kolege bajkeri iz Srbije misle o moto skupu u Sutomoru evo link foruma mas-a.
http://www.motoasocijacijasrbije.com/fo ... pic=3708.0" onclick="window.open(this.href);return false;
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

OBIS wrote:Nemojte tako pa moto skup u Sutomoru je medju dva najbolja u Crnoj Gori....

I da je jedini...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Kako sam se slatko ismijao ovom programu!! Mislim da je petak najbolji-ipak-upoznavanje i razmjena iskustava motorista :!: I to u zvaničnom programu :doh:

Slažem se sa mojim ratnim drugom Gugijem,iskreno,ne poznajem organizatora(imao sam priliku da ga upoznam 2007-me kad je umjesto 1.2.3. septembra kako je na kalendaru moto skupova bilo najavljeno Sutomore On organizovao skup za 8.9.10.septembar,pa ko šiša nas koji smo se ravnali po kalendaru!) ali nije za posao kojeg se uhvatio! Pretnje,deranje kroz megafon,defile kao u osnovnoj školi" dva po dva u najvećem miru"... :hand: :snooty:

P.S. A što se tiče "ugledanja" na nekog,nije morao ići daleko,dovoljno bi bilo da je bio u Ulcinju jer su Piratesi napravili više nego dobar party,i to iz prve!! :clap: :clap: :clap: :dance: :dance: :dance:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Gasho wrote:
OBIS wrote:Nemojte tako pa moto skup u Sutomoru je medju dva najbolja u Crnoj Gori....

I da je jedini...
:clap: :clap: :lol: :lol:
Locked