Problem sa vucom spyder new 9

Diskusije o opremi, servisima, opravkama...
momcilob
Stoper
Stoper
Vozim: spyder new 9

Problem sa vucom spyder new 9

Post by momcilob »

Imam spyder new 9 od 50 kubika, prije sam imao problem sa paljenjem, koji sam rijesio kompletnim ciscenjem karburatora i kupovinom nove svecice.
Ali sada mi se desava da kada vozim cini mi se nema dovoljno snage kao prije, tj. kada dam gas on dobro krene u startu ali poslije nekoliko metara kao da ga nesto ugusi pa malo uspori i opet krene i to mi se cesto ponavlja.

Ranije sam imao slican problem sa vucom ali mi se tada sa karburatora skinulo ono crijevo sto ide prema filteru za vazduh.

Filter za vazduh je provjeren i u redu je, svecica nova, filter od goriva zamijenjen, dobro pali i na kljuc i na kurblu. ali gubi vucu

Pomagajte :)))
Ichko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha aerox :)

Re: Problem sa vucom spyder new 9

Post by Ichko »

Koliko je presao motor, moze biti do rolica, kaisa, oprugica na kvacilu ... Ali kad vec spominjes da si imao ranije problema za karbom i filterom probaj sledece, upali motor ,neka se malo zagrije i onda rukom zacepi dotok vazduha na kucistu filtera vazduha, pogledaj sliku dolje, ne vidi se tacno od ove sive plastike, ali onaj pocetak gdje su rupice tu mu je ulaz i ako je sve u redu motor bi se posle par sekundi trebao ugasiti, ako se ne ugasi negdje vuce fals vazduh i treba dalje provjeravati prirubnicu, dihtunge...

http://www.imagesforme.com/show.php/676 ... QT2018.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
momcilob
Stoper
Stoper

Post by momcilob »

presao je oko 4.300km
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Ichko :clap: :clap:
I kad stojim tesko me pratiti...
momcilob
Stoper
Stoper

Post by momcilob »

ja sam zatvorio taj dovod za vazduh sakom i on uopste ne reaguje radi bez problema:)
Ichko
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha aerox :)

Post by Ichko »

Sto znaci da negdje vuce vazduh, provjeri jos jedanput oko kucista filtera mozda ima jos negdje otvor gdje mora da vuce vazduh, ako ima i njega zacepi pa isprobaj ...
Ima li motor garanciju, sto ga ne povedes u njihov servis ako ima i kazes takva i takva stvar, neka srede ko ih je*e
2003 Yamaha Wr 450F (supermoto) - SOLD
momcilob
Stoper
Stoper

Post by momcilob »

istekla je garancija u maju, a danas dok sam vozio ide normalnije, juce kad je duvao vjetar kad vozim desi se trenutak da skoro stane koliko mu ubije snagu
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Brate ugradi mu pedale
+1389+
momcilob
Stoper
Stoper

Post by momcilob »

Taman je za pedale haha:)), neka ti zajebancije nego pomozi.
momcilob
Stoper
Stoper

Post by momcilob »

moze li se dje naci dje kakvo upustvo za ove motore, kako se vrsi otvaranje motora da sam nesto popravljam:))
Post Reply