Ljuđi,
Mijenjao sam ulje za kocnice DOT4, pa mi je ostalo vise od pola boce od 500ml.
Ako se neko kanio mijenjat isto neka mi se slobodno javi da mu dam ovo, greota da se baci .
E tecnost je firme Mobil..
Eto
Kako si mijenjao , sam , majstor , pametno , samo pametnije prije sezone a ne na kraju , jer je higroskopan pa ce tokom zime opet malo povuć.
Ah pardon za tebe nema kraja sezone , brate moj sa novim motorom , svi mi vele da sam budala što ga prodah, e kad ga tako paziš neka sam
Eeee nice zlatni, ti znas da sam taj motor sanjao - morao si mi ga prodat )))).
Na minimum su mi bili i prednji i zadnji sistem kocenja sa glicerinom, pa sam morao.. Da ne zavrsim u neciju avliju nenamjerno .
sLowRider wrote:Eeee nice zlatni, ti znas da sam taj motor sanjao - morao si mi ga prodat )))). Na minimum su mi bili i prednji i zadnji sistem kocenja sa glicerinom, pa sam morao.. Da ne zavrsim u neciju avliju nenamjerno .
A jesi provjerio disk pločice,da ti one nisu pri kraju? Jer kad se potroše pločice tad padne nivo glicerina.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Eto vidis sad i to znam, fala momci!!!
Kad sam mijenjao plocice mislio sam da je ona bocica sa min i max pokazivacem stanja jedina na motoru - naravno sad sam vidio uputstvo i znam da je to za zadnji sistem. J ga pocetnik za odrzavanje, al imam zelju i vas
Eto sad ga ima dosta a ima i plocica .