Pošto većina bajkera na forumu su poklonici Suzukijevog modela V-Strom evo i teme što sve možete dodati i oduzeti vašem hatu.Pod predpostavkom da istog i imate
i na kraju ali i najvažnije obzirom da za malo para dobijate puno to ovako izgleda
nećete zamjerit vlasnici stroma moje mišljenje je da je NA stromu najvrednije...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa
sad mi dodje da ovu laminu prodam.... Dje je winni, kako me dobro zeznu covjek... A kako sam ja naivan, e bogomi drugu ratu od mene gledat nece zainat !!!!
Da doprinesem malo temi
ova je moj favorit, ako mi zena da para ovako cu ga ofarbat
evo jedna kad krenem u lov
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Last edited by Ivan Grozni on 21 Nov 2009 23:14, edited 2 times in total.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
E kad ti ova red zavede, majcin sine! Vidji kako jase, kladim se da u krevet samo od ozGora zna !