Postovane kolege!!!
Evo jedne inicijative i nacin da se premosti zima dok su motori u garazi i naravno da se isprobaju novi pasosi!!!
MOTO SAJAM VERONA 2010 http://www.motorbikeexpo.it/inglese/" onclick="window.open(this.href);return false;
Organizovan prevoz autobusom i smjestaj za sve bajkere i entuzijaste na bazi dva nocenja sa doruckom u hotelu sa 4 zvjezdice.
Cjena ovog aranzmana je 175,00 e i ukljucuje jos jedan dan skijanja u blizini Verone 17-og po zelji!
Polazak 14 januara 2010 oko 21:00h
Dolazak 15 januar, odlazak u hotel, slobodne aktivnosti, razgledanje grada itd...
16 januar prevoz do sajma karte se kupuju na sajmu vjerovatno cemo dobiti popust kao grupa...
17 januar skijanje u blizini Verone, naravno po zelji, 10 km udaljenost skijalista! Na kraju dana polazak nazad..........
Ovo je aranzman koji je nas kolega Nikola napravio specijalno za nas bajkere sa minimalnom marzom, jer smo se prvobitno nas dvojica dogovarali da podjemo kolima ali onda smo dosli na ideju da svima koji su zainteresovani ponudimo ovaj aranzman...
Volio bih kad bi se mogli skupiti i sto vise nas koji su u mogucnosti poci, mislim da nas ceka fino druzenje i dobar provod ne samo na sajmu vec tokom cijelog putovanja....
Bitno je napomenuti da viza nije potrebna samo onima koji imaju novi pasos, ako imate stari vrijeme je da podnesete zahtjev jer se ceka 15 dan...
I molim zainteresovane da pocnu sa prijavama sto je prije moguce (ova cijena vazi narednih 5 dana, jer hotel nece duze da drzi rezervaciju za grupu bez avansa) , potrebno je da uplatimo avans za smjestaj koji iznosi 70 eura po osobi... (toliko je potrebno svako da plati uz prijavu)
Da bi smo mogli ostvariti ovo putovanje po ovoj cijeni potrebno je da se prijavi najmanje 30 osoba....
Eto drustvo toliko od mene sad.... mislim da je ovo veoma povoljan i atraktivan aranzman, ovaj sajam je takodje poznat po tome sto je to najveci "custom" sajam u Evropi pored sto su izlagaci i fabricke marke!
Ukoliko se prijavi manje od 30 onda mozemo da idemo manjim kombijem ali u tom slucaju cijena je nesto veca.....
Verona moto sajam 15-17 Januar
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Verona moto sajam 15-17 Januar
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
- Gugi
- Silovatelj krivina

Re: Verona moto sajam 15-17 Januar
Uuuuuuuuu kako dobra ponudaaaaaa....
Steta sto smo vecina (makar ja i vecina mog okruzenja) bezbankovici
Ide li se preko neke agencije ?
Moze li se srediti nesto na rate....pa makar da razmisljamo i ne spavamo ovih 4-5 dana

Dje bjese ima jos onih CKBeova dje se ulazi sa potkapom ...

Steta sto smo vecina (makar ja i vecina mog okruzenja) bezbankovici
Ide li se preko neke agencije ?
Moze li se srediti nesto na rate....pa makar da razmisljamo i ne spavamo ovih 4-5 dana
Dje bjese ima jos onih CKBeova dje se ulazi sa potkapom ...
- OBIS
- Grijač guma

Agencija je "Ivanco Travel" iz Sutomora vlasnik je nas kolega motorista i napravio je ovu ponudu iz intuzijazma prema motorima i radi druzenja a ne da bi zaradio, smjestaj je u hotelu sa 4 zvjezdice 2,5km od grada.
Zbog svega ovoga mislim da nema smisla jos da trazimo da covjek finansira za nas pa da mu dugujemo, jer ovo i ispada na rate das sad 70 eura a pred put jos 105eura.
Ti razmisli pa javi, racunamo na tebe:-)
Zbog svega ovoga mislim da nema smisla jos da trazimo da covjek finansira za nas pa da mu dugujemo, jer ovo i ispada na rate das sad 70 eura a pred put jos 105eura.
Ti razmisli pa javi, racunamo na tebe:-)
Last edited by OBIS on 16 Dec 2009 17:42, edited 2 times in total.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Boki, ova ponuda je odlicna i definitivno je greota propustit. E sad, kako ti rekoh i prije telefonom, ja imam vec aranzman od 01-08 januara i tu cu se dosta opruzit tako da sumnjam da cu moc i na ovu drugu exkurziju...
Bas steta, jer znam da bi nam bilo fenomenalno. Nadam se da ce se prijavit dosta drugara kojima ce ovo bit interesantno.
Hvala tvom drugu koji je napravio ovako dobru cijenu i neka se prijavi na forume da se upoznamo malo bolje... mozda bude jos dobrih pnuda koje bi dobre bile i za nas i za njegov posao ubuduce
Bas steta, jer znam da bi nam bilo fenomenalno. Nadam se da ce se prijavit dosta drugara kojima ce ovo bit interesantno.
Hvala tvom drugu koji je napravio ovako dobru cijenu i neka se prijavi na forume da se upoznamo malo bolje... mozda bude jos dobrih pnuda koje bi dobre bile i za nas i za njegov posao ubuduce
-
Rokao
- Stoper

- Vozim: Yamaha DragStar 650
Racunaj na mene u svakoj varijanti.
- OBIS
- Grijač guma

Kolko god da nas bude bice dovoljno, pa cemo naknadno pregovarat za cijenu sa hotelom !!!
Evo link za slike http://www.motorbikeexpo.it/inglese/foto.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo link za slike http://www.motorbikeexpo.it/inglese/foto.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
- jagerbd
- NLB Moderator
- Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987
Rezervacija za mene i suprugu...nadam se da ne smeta zenski dio populacije
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
Vespa PX 200 1987
- OBIS
- Grijač guma

,jagerbd wrote:Rezervacija za mene i suprugu...nadam se da ne smeta zenski dio populacije
Naprotiv, mozda ce i moja zena ici ako bude mogla, ali svakako necete bit jedini par !!! Rezervacija stoji...
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Joooj što mi se ide,
Meni je problem organizacije glede mog posla, kada je deadline za prijavljivanje?
Pozz
Meni je problem organizacije glede mog posla, kada je deadline za prijavljivanje?
Pozz
A gdje ide ovaj put.......
- OBIS
- Grijač guma

Bilo bi idealno sto prije ali u sustini i nije toliko hitno, mada sto vise vrijeme prolazi moracemo da pravimo kompromis sa hotelom u smislu neki malo udaljeniji ili malo losiji.
Sad nam je u opciji ovaj hotel sa 4 zvezdice blizu grada...
Za sad nas ima 10 ak i ako ostane na tome umjesto autobusa ici cemo kombijem sa 13 sjedista ima jos najavljenih koji ne mogu tako brzo da se odluce...
Nego ti probaj da se ukombinujes ipak su u pitanju petak, subota, nedelja ako mozes u narednih 5-10 bilo bi idealno.
Sad nam je u opciji ovaj hotel sa 4 zvezdice blizu grada...
Za sad nas ima 10 ak i ako ostane na tome umjesto autobusa ici cemo kombijem sa 13 sjedista ima jos najavljenih koji ne mogu tako brzo da se odluce...
Nego ti probaj da se ukombinujes ipak su u pitanju petak, subota, nedelja ako mozes u narednih 5-10 bilo bi idealno.