Re: Idemo dalje ... sta sad ?

kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Nesto smo razgovarali o daljim akcijama, pa ne bi bilo lose da se razmotri opcija pomoci skoli na Zabjelu (ja mislim da je to skola za decu sa posebnim potrebama, ispravite me ako nisam upravu). Skoro je isla neka informacija na IN televiziji o tome kako im je potrebna oprema za fiskulturnu salu. Strunjace, lopte i slicno im je potrebno kako bi mogli da rade vezbe koje su neverovatno bitne za njihov dalji, koliko toliko normalan, razvoj...

Mozda bi mogli da organizujemo jos jedan krug prikupljanja novca, ko koliko moze, pa da kontaktiramo skolu i vidimo sta im je potrebno...

Ovako ...

racunica od prethodne akcije je sledeca:

Sakupljeno : 580,00 eura

Potroseno : 337,38 eura

ImageImage

Ostatak : 242,62 eura

Eto toliko od mene :)
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Ja sam za to da se, ako se odlucimo za skolu, nadlezni prvno kontaktiraju da bi znali sta im treba i koliko bi to bilo novca. A posle se mi mozemo lakse organizovati.
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Citao sam prije 15-29 dana clanak u novinama o jednom covjeku koji sada ima 40 i kusur godina. Kad je imao 31-32 dozivio je saobracajni udes u kojem je ostao potpuno paralizovan i slijep!!! Zaboravljen od boga i naroda 10 godina vec lezi u krevetu. Ima invalidsku penziju oko 100 eura a o njemu se brine samo majka koja je takodje bolesna.
U clanku je molio za finansijsku pomoc, ali glavna mu je zelja bila da makar jos jedan put dok je ziv ode na Ostrog. ali nema mogucnosti. Pa bi se mozda za te pare moglo iznajmiti neko sanitetsko vozilo da se covjeku ispuni zelja.
Eto pa moze se i ovo uzeti u obzir.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

EEE obećaše Jovanovićima stan i namještaj ali da li se to i realizovalo i kad će jer cenim da živimo u veri birokratskoj državi. Da ne bude lipsala magarad do zelene trave , treba poć kao što smo obećali i vidjet stanje na terenu . Pa ako bude sve ok onda u nove radne pobjede a ako ne 242, 62 e će pomoć Jovanoviće a i Bokane . poz

A za ovog čovjeka do Ostroga evo ako ko oće samnom pa će mo ga poves gad god oćete.
+1389+
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

I ja sam za tu skolu...
Naravno, jos jedna runda skupljanja, plus ovo sto imamo...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Slowhand
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda CB1000 Big1

Post by Slowhand »

Može škola, slažem se da se ispita šta im je potrebno.

Pozzz
A gdje ide ovaj put.......
pjoko
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: suzuki burgman an 400

Post by pjoko »

Stvarno dobra ideja
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Ima li jos ideja, ili smo onda za skolu? Ja cu preuzeti na sebe da se raspitam sta im treba i koliko to moze da kosta pa javljam danas ili sutra, cisto da znamo ima li smisla to sa skolom :)
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

Posto se Space Director i ja zalazemo za razvoj nase nam Republike glasam u nase ime za skolu na Zabjelo :lol: :lol: :lol:

Sala mala.
Misljenja sam da treba pomoci skoli a onog covjeka mozemo odvesti pod Ostrog u svako doba bez skupljanja novca.
NikGold wrote:
A za ovog čovjeka do Ostroga evo ako ko oće samnom pa će mo ga poves gad god oćete.

Janko racunaj na mene kad budem dolje
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Roki vazda , sa Rogošićima na kraj svijeta ;) .

Sve je ok ali malo smiješno . Skupljali smo novac za ovu porodicu i skupili 500-600e , mislite li da će mo za školu skupit više mmm. Ipak je škola javna ustanova i na budžetu je i ja ne bih razmišljao o njoj već o nekom pojedincu . Eo za početak i bez para smo mogli poć i obić Željka D u bolnicu .
+1389+
Post Reply