I bi fin dan.....

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

I bi fin dan.....

Post by Hogar »

E da se pohvalim... danas sam odvozio prvu vangradsku voznju na motoru. Podgorica - Virpazar - Sutomore - Petrovac - Budva i nazad istim putem. Sve u svemu, 155km. Dan predivan, uz dosta jak vjetar sa Podgoricke strane, dok je uz more bilo... prosto... fantasticno. Narocito posle dugih kisnih zimskih dana. Krajnja tacka voznje, Budva, i posjeta gospodinu Fat Boy-u i njegovom cijenjenom bratu Wrong Rideru, malo caskanja, malo kovanja planova, a malo i kontrolisanja mog djogata i davanja kritickih komentara o istom. U povratku, na prvom odmoru kod Sv. Stefana, pozdravlja me i zaustavlja se mala ali odabrana grupa od tri motociklista. U tom trenutku mi biva jasno sto se svi motociklisti prepoznaju po motorima prije nego licno... samo prepoznavanjem Kopljaseve Afrike shvatam o kome se radi.. bar dok nije progovorio i prepoznah mu glas. Odatle nastavljamo prema Petrovcu zajedno, gdje se oni odvajaju za Petrovac, a ja produzavam prema Sutomoru i tunelu Sozina. Usput, zaustavlja me policijska patrola, legitimise i zapisuje podatke i uz put konstatuje da se "moji kolege motociklisti trkaju u smijeru Bara". Na potezu prema Sutomoru srecem dvije grupe motociklista, jednu u pokretu ka Budvi (bas me interesuje sta im doticna patrola rece), koji su se fino javili, a drugu iznad Buljarice, motora parkiranih kraj puta, dok vozaci uzivaju u pogledu i izvanrednom suncanom danu. Povratak kroz tunel i ponovno placanje haraca u iznosu od 2.50EUR (eto jos jedne nepravde, motor i automobil placaju isto) i opet jaki bocni udari vjetra. Uz put, uglavnom kroz Zetu, susretoh jos nekoliko motociklista, mahom na skuterima i stigoh u Podgoricu.

Kakvi su vasi danasnji utisci? :D
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: I bi fin dan.....

Post by djodja »

Svaka cast bio je super dan. A slike :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

A ta druga gripa, kod Buljarica niej uzivala u pogledu... To su ti koji se trkaju, imali smo priliku da im vidimo "performans"... A slike? :)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Aooo, slike kasnije. Upravo trcim po tastu da nam pricuva bliznakinje, dala nam je evening-off. Idemo ja i draga u bioskop :)
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

nista bez dokaza

:text-worthless:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

fino fino, i ja se danas vozio.Bio do Bara ,pa na Ostros.Kakav pogled od gore cjelo skadarsko jezero kao na dlanu. Uz put sam sreo dosta kolega.sretoh Gasa na GS-u, pa vidio sam i doticne "trkace" kod Buljarice, i jos dosta motorista koje nisam prepoznao i tako fin dan i puno motora na putevima. :D
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Ajde, evo, na brzinu. Btw, kopljas, naidjoste li vi na policiju u Buljarici?

P.S. Uploadovah fotke na blog, al nece da ih prikaze ovdje. Samo pise IMAGE. Zna li ko zasto?

http://kawasaki-kle500.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Image
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Danas sam se i ja druzio s Budvanima, samo sam (seljak) isao autom :roll: Obavijesten sam o tvom dolasku (i o kofercetu, ocekuj poziv :) ).
Nego, sto se patis kroz tun(j)el kad imas onako lijep put preko Pastrovacke gore?

Ovo sa slikama je mozda zabranjeno zbog tzv. leeching-a, "krades" protok blogspot-u :)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

Bas sam bio i Kopljasu objasnio, nisam ponio skijaske gace, pa sam se bojao da se ne smrznem :) I iskreno, voznja od Sutomora do Budve je bila pravo uzivanje. U povratku su me vec poprilicno boljela ledja. Jel to prodje? Tj. jel prestane da se javlja takav tip problema?

PS. Evo i fotografije. Ovaj put sa photobucket-a.

Ova prva je taman kad sam bio stao da odmaram.
Image

A ove dvije su kada se druzina pojavila.
Image
Image
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by LION »

jeli ovo diretore zaspa......drugi put OBAVEZNO svrnite do mene da vas,,oderem,,jednu na stone fudbalere.fine slike i fina druzina :mrgreen:
Post Reply