BMW F650 gs

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

BMW F650 gs

Post by NikGold »

Ljudi prodajem motor sa velikom mukom i žaljenjem i napuštam sektu jer je ovo izgleda bmw forum :D . Supruga ili ti žena i ja očekujemo treću bebu pa su moji planovi i snovi malo pali u vodu bar jedno dvije godine a možda i više . Motor sam kupio prije pola godine i nisam ljudski ni krug napravio . Glupo mi je da mi stoji ispred kuće a ja sigurno neću imati vremena za vožnju sem do pjace .

2001 godište
18800 km na satu , ali pravih - imam i servisnu knjižicu
gume na 80 % , lanac lančanici ok
imam 3 l bmw -ovog ulja , filter , svjećicu - zamjeniću ovih dana
kofer bmw , tank torba bmw , nosači za kofere , grijači ručki - najvažnija stvar na motoru , štitnici za ruke , povišeni vizir , centralni stender ... Motor je u perfektnom stanju 0,0 e ulaganja .
mane - 1. što više neće biti moj . 2. prethodni vlasnik ga je iz istog razloga prodao kao i ja što ga prodajem , znači ženu ni prstom ne smijete tać :D 3. ima tri sitne ogrebotine , stvarno zanemarljivo .

Image

Image

moj tel je 069 353 699 , ... cijena ee to neznam ni sam , ko da više :D
+1389+
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Re: BMW F650 gs

Post by kopljas »

Ozbiljno, koliko ga cenis?
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Post by blazo.milic »

Cestitam za prinovu, a za motor zao mi sto ga prodajes.
Ali kad su takve stvari u pitanju, svaka cast. I ja bih isto uradio.
Prelijep motor, srecno bilo kupcu, a ti ubrzo da kupis novi :)
Treba toj djeci usadjivati ljubav prema motorima od malena
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Drugari ne ostajem bez motora naravno , zapala mi je za oko jedna Nk koza jednog našeg drugara. Pa tako dako koja jednodnevna i jedno desetak petnaestominutnih vožnji panu ove sezone ;) . A što se tiče cijene nije fixna ;)
+1389+
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Provozah danas jedan ovakav F650GS. Sjajan motor, nema price. Najiskrenije, posle 10tak kilometara, nije da mi se nije motala po glavi misao da bi lijepo bilo imati ovaj krajnje upotrebljiv motor. Tako da, lijepo bi bilo kad bi dao cijenu za njega, jer, sigurno da ima interesenata.
I kad stojim tesko me pratiti...
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Drugari danas zamijenjeno ulje , filter i svijećica . Eh , a što se tiče cijene , malo sam otegao to pitanje jer su me zabunili moji drugari . Naime redovan sam kao antibiotik u Musinoj garaži i ljubazno osoblje koje kada sam konsultovao oko prodaje me ludački ubijeđivalo da sam lud ako dam motor manje od 5000 e. Ja im rekoh neka ga onda prodaju 5 a meni nek daju 4,5 . Ma neznam treba viđet motor , popričat , popit kavu i rakiju pa se dogovorit. poz
A što se tiče kruga i grebanja , može krug vazda al bez grebanja ;)
+1389+
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

:) Neka ti Musa da za njega 5000, pa da idemo na pivo :D
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Moj brale zato što živimo u nerealnom svijetu ja sam popio dooosta piva . Da sabereš promašene fixeve ti si moga gs1200adv vozit ;) . poz
+1389+
Highlander
Stoper
Stoper
Vozim: Klozecku solju na tockovima PX 125

Post by Highlander »

Prije pet godina sam prodao moju dragu i nikad ne prezaljenu Hondu Shadow, a nastavio sam voznju na klozeckoj solji na tockovima Vespa PX125. Nije mi zao jer imam dvoje prelijepih bandita kuci i sada vec mogu ponovo da razmisljam o nekoj kupovini.
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Highlander wrote:Prije pet godina sam prodao moju dragu i nikad ne prezaljenu Hondu Shadow, a nastavio sam voznju na klozeckoj solji na tockovima Vespa PX125. Nije mi zao jer imam dvoje prelijepih bandita kuci i sada vec mogu ponovo da razmisljam o nekoj kupovini.
Pa naravno kad imaš bandite kući :D . poz nekome je fuzbal najglavnija sporednastvar na svijetu a meni motoriii
+1389+
Locked