Trebala bi mi mala pomoc oko servisiranja mog Burgmana 650. Presao sam nekih 15 000 km, do sada sam samo redovno mijenjao ulje i filter, ove sezone naravno nove gume i plocice.
Cini mi se da motor vise ne ide kao prije, pa reko da se raspitam. Sta se preporucuje za promjenu na ovoj kilometrazi?
Suzuki burgman 650 - odrzavanje
- viper
- Biker wannabe

- Vozim: Suzuki Burgman 650
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Re: Suzuki burgman 650 - odrzavanje
Sto se tice servisa najbolje ti je da pogledas u knjizicu koju si dobio, ili makar trebao dobiti uz njega. Elem, posto sam ja nesto radio na kompjuteru, nije me mrzilo da je skinem sa neta za tebe, pa mi daj mail da ti posaljem owner's manual. Inace, fajl je "tezak" oko 19 MB, pa ako ne mogne ici mailom saljem ti link. Takodje, upustvo je na engleskom, nadam se da ti to nije problem, jer na nekom od balkanskih jezika nijesam mogao naci isto
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
A mos' ga preves' i na goooogle translate 
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Ja sam prevodio nesto i to je katastrofa,pola ne prevede a i vecinu sto prevede ne valja,tako da mislim da se nece bas usrecitHogar wrote:A mos' ga preves' i na goooogle translate
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
Ne mogu kumara, ovo je neki scan prebacen u PDFHogar wrote:A mos' ga preves' i na goooogle translate
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Obično se skuterima na 18.000 km mjenja variomat, a moguće da je ovom možda došlo vrijeme da se mjenja i ranije 
Nisi pominjao da je mjenjan filter za vazduh, a bogome ni svjećice. Variomat, filter za vazduh, svječice
Nisi pominjao da je mjenjan filter za vazduh, a bogome ni svjećice. Variomat, filter za vazduh, svječice
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
- viper
- Biker wannabe

Skidao sam i ja users manuale, ali reko da pitam ako ima ko od forumaša burgmana, pa iz iskustva. U uputstvu mi daju tabelu sa milion informacija, šta treba uraditi CHECK, Šta treba TIGHTEN, ....
Servis knjige nema nažalost
A google traslate je super, jeste da priča kao indijanac ali ponekad zbilja polsuži!
Za sad će burgman da ostane kakav jeste, pa u pred sledeću sezonu fino u neki servis pa da ga pročačkaju u fullu
.
A google traslate je super, jeste da priča kao indijanac ali ponekad zbilja polsuži!
Za sad će burgman da ostane kakav jeste, pa u pred sledeću sezonu fino u neki servis pa da ga pročačkaju u fullu
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Ima servisne knjige Koja je godina proizvodnje burgman
- viper
- Biker wannabe

2007 godina..
Iskreno rečeno pojma nemam ni kakav mu je prenos u pitanju tj šta tu ima od potrošnih djelova (dal kuglice, kaiš ... ? )
Iskreno rečeno pojma nemam ni kakav mu je prenos u pitanju tj šta tu ima od potrošnih djelova (dal kuglice, kaiš ... ? )
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Treba mjenjat kais na toj kilometrazi ,svjecice ,ciscenje filtra zraka od variomata i izmjnea ili barem ciscenje filtera zraka motora S obzirom na "starost" motora morao bi izmjeniti kocionu tekucinu koja se u pravili mjenja najkasnije nakon dvije godine