Predlog za NLB Majice 2010

Prednja i zadnja strana

Poll ended at 22 Oct 2010 14:43

1. opcija
6
24%
2. opcija
3
12%
3. opcija
2
8%
4. opcija
2
8%
5. opcija
2
8%
6. opcija
8
32%
7. opcija
1
4%
8. opcija
1
4%

Total votes: 25

ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Predlog za NLB Majice 2010

Post by ice »

Epa drugari mili s obzirom da ste aktivirali topic za NLB majice, ja odradih 2 dizajna pa reko demokratskim putem da se izjasnimo koja varijanta definitivno prolazi pa da ih radimo. E da, dosta je ljudi objavilo da bi hjteli da imaju svoj nickname na majici tako da sam stavio i to kao mogućnost. Ako bude to prihvaćeno minimum 2 majice po osobi će se morati poručit, tako nas obavijestiše likovi kod kojih radimo majice. Ako pobijedi opcija BEZ nickname-a nismo u obavezi da poručujemo minimum 2 majice.
Ovako izgledaju majice, prednje i zadnje strane, pa se na glasanju izjasnite za prednju i zadnju stranu

Image

p.s. ako neko ima još neki dizajn neka ubaci pa da vidimo
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Re: Predlog za NLB Majice 2010

Post by djodja »

Interesuje me dal su 1 i 3 jedna opcija, tacnije da li ce maice imati natpis naprijed i pozadi?
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Može li i na Ruskom, Kineskom ,Engleskom,Njemačkom i Ćirilicom , ovo zbog Sače a i mene
+1389+
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW K 1200 RS 2002
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

Baš tako! I kakve veze ima sa NLB? :geek: :geek: :geek:
nanica
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: tomos twister

Post by nanica »

meni se vise svidja dizajn majci od prosle godine, mada nisu ni ove lose, samo bi bilo bolje da majca pod brojem 2 ima nazad print majce pod br.3
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

nanica wrote:meni se vise svidja dizajn majci od prosle godine, mada nisu ni ove lose, samo bi bilo bolje da majca pod brojem 2 ima nazad print majce pod br.3
slazem se
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

Po ovom ponuđenom, mislim da majice imaju premalo oznaka ovog foruma, iste su premale veličinom, a tu je i taj "Riding the planet" što ukazuje na sponzoriranje majica od te firme, udruge ili čega li već, u čije majice se onda želi tek ugurati NLB kao nekakav dodatak.

Daj čiste majice - crnu i bijelu, sa velikim jednostavnim logotipom NLB-a naprijed i sa strane, gdje bi inače došao džep na košulji, ime ili nick forumaša. na leđima može puni natpis No Limit Bikersa sa web adresom ispod i to je to.

Jednostavno, jeftino, efektno. I koliko bi došlo da su to polo-majice, a ne obične T-Shirt??
Sledgehammer
Grijač guma
Grijač guma
Kawasaki Versys 2007

Post by Sledgehammer »

Evo i te moje "jednostavnosti", samo radi lakšeg poimanja obojana u crveno, no to je to... ovo je 5 minuta sketch, zato ne zamjerite, bitna je ideja a ne izvedba crteža...

Image
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Ekipo sto mislite na varijantu 1 naprijed 2 nazad.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Sledgehammer wrote:Po ovom ponuđenom, mislim da majice imaju premalo oznaka ovog foruma, iste su premale veličinom, a tu je i taj "Riding the planet" što ukazuje na sponzoriranje majica od te firme, udruge ili čega li već, u čije majice se onda želi tek ugurati NLB kao nekakav dodatak.

Daj čiste majice - crnu i bijelu, sa velikim jednostavnim logotipom NLB-a naprijed i sa strane, gdje bi inače došao džep na košulji, ime ili nick forumaša. na leđima može puni natpis No Limit Bikersa sa web adresom ispod i to je to.

Jednostavno, jeftino, efektno. I koliko bi došlo da su to polo-majice, a ne obične T-Shirt??
"Cia snajka Cia, upropastili su pola sveta!!" :D :D a kakvo reklamiranje drugih, Riding the Planet bi ono bilo kao moto, izreka... što znam, palo mi napamet, udario me grom pa to ispisah :lol:

majice pod br. 1 i 2 su od naprijed, 3 i 4 su od nazad. e sad, možemo kombinovat, možemo svaki mogući način samo recite.... ako oćete majicu pod 2 da bude od pozadi... sve jedno
Locked