tomos cross junior
-
Dakar_servis
- Stoper

- Vozim: yamaha dt 125 r
- mikeli.pg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda Varadero 1000
Re: tomos cross junior
Kako je samo ocuvan Tomos, svaka cast. Lijep motor 
Yamaha... Touching your heart
-
czoldtimer
- Stoper

- Vozim: CZ 250 Enduro i Motoguzzi V 35 II iz 1974 i 1981 g.
savrsen motor.moze li se probat ova maina?pozdra!
-
Dakar_servis
- Stoper

- Vozim: yamaha dt 125 r
moze se probat ..

-
-Alexandar--
- Grijač guma

Predobar motor i extra je ochuvan a jos bolji je gazda

- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
ona gilera 250 (cini mi se) djeluje zanimljivo...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
veleGR
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsx-r 1000
-
dinamik
- Biker wannabe

- Vozim: sve
evo citata sa jednog foruma:mikeli.pg wrote:Kako je samo ocuvan Tomos, svaka cast. Lijep motor
Kao posednik 3 Tomos proizvoda, 1 moped i 2 vanbrodska motora, naravno da mi je zatrebalo delova tu i tamo. Neke stvari se teze nadju, pa sam se okrenuo , naravno, internetu. A tamo me je sacekalo saznanje da od 2008 godine Tomos Koper Slovenija ne da ne postoji, nego nema ni osoba za kontakte, uobicajena za naknadna potrazivanja kod gasenja fabrika. Bilo je i na nasim TV stanicama o gasenju Tomosa.
Mnogi ugaseni proizvodjaci, ili oni koji ne mogu postici jeftiniju proizvodnju, pribegavaju trikovima. U Kini pokupuju sto im se svidja, u okviru kupovine Kinezi uvek ugovore opremu, naziv, nivo kvaliteta i ostalo. Koristeci poznato ime, prodaja ide pod imenom Tomos ili mnogim drugim (bivsim) imenima.
Nista srasno, tu taktiku primenjuju mnogi poznati proizvodjaci. Takozvane usvojene modele takoreci proizvode Peugeot, Malagutti, Kreidler, Benelli,... Pa i Tomos koji od 2008 ne postoji.
Toliko o TOMOS-u i Sloveniji.
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
ja sad okrenuh sajt i vidim rade punom parom, tako da mi nije jasno odakle ti ova informacija?dinamik wrote:evo citata sa jednog foruma:mikeli.pg wrote:Kako je samo ocuvan Tomos, svaka cast. Lijep motor
Kao posednik 3 Tomos proizvoda, 1 moped i 2 vanbrodska motora, naravno da mi je zatrebalo delova tu i tamo. Neke stvari se teze nadju, pa sam se okrenuo , naravno, internetu. A tamo me je sacekalo saznanje da od 2008 godine Tomos Koper Slovenija ne da ne postoji, nego nema ni osoba za kontakte, uobicajena za naknadna potrazivanja kod gasenja fabrika. Bilo je i na nasim TV stanicama o gasenju Tomosa.
Mnogi ugaseni proizvodjaci, ili oni koji ne mogu postici jeftiniju proizvodnju, pribegavaju trikovima. U Kini pokupuju sto im se svidja, u okviru kupovine Kinezi uvek ugovore opremu, naziv, nivo kvaliteta i ostalo. Koristeci poznato ime, prodaja ide pod imenom Tomos ili mnogim drugim (bivsim) imenima.
Nista srasno, tu taktiku primenjuju mnogi poznati proizvodjaci. Takozvane usvojene modele takoreci proizvode Peugeot, Malagutti, Kreidler, Benelli,... Pa i Tomos koji od 2008 ne postoji.
Toliko o TOMOS-u i Sloveniji.
što se ovog motorčeka tiče, fenomenalno očuvan, svaka čast