Pravac kretanja je bio Rijeka - Senj - Otočac - Ličko Petrovo Selo (Plitvice) granica - Bihać. krenuli smo u subotu ujutro negdje oko 9 sati popili jednu zajedničku kavu u Novom Vinodolskom i sprašili preko Senja na Vratnik pa pravac Otočac. Kiša nas uhvatila na pola uspona Senj - Vratnik (nešto slično kao oni usponi kojih se sjećam iz Crne Gore - prema Lovćenu) ali normala mi samo u košuljama i prslucima te smo tek na vrhu nakon 10 min vožnje uskočili u kišna odijela i produljili dalje. Dio od Vratnika do Otočca nas pere kiša i udari bure zato nema slika. Na benzinskoj prije Otočca nam priđe njemac bajker i pita za put budući da je loše skrenuo na jednom kružnom toku a ide u pravcu Dalmacije negdje na Zrće. Reponja i Ani (moja žena) se trude objasniti istome put - dok ja tankam benzu - i na njegov upit odgovaraju da idemo na moto susret u Bihaću. isti pojma nema gdje je bihać izuzev što su mu rekli da je u BiH ali kaže cool. reponja mu kaže ako želi da može sa nama i ekipa se povećala za jedan kava ER 6. Njemac (???) inače ime Sergej (??? niso ga nikada pitali za detalje nije nam bilo bitno) izgovara svoje ime kao Zergei i mi ga radi lakšeg pamćenja nazovemo Zegi. Jedna slika sa benzinske ekipa + 1:
Nastavljamo dalje (njemac ili možda rus ne znam registracija i dokumentacija njemačka, je prije najavio da mu ne smeta sporija vožnja) prolazimo kroz kišu, maglu i kišu (prema Vrelima na zavojima) i na kraju tuču (grad valjda ja to zovem krupa sitniji led). Nakon granice dolazimo u Bihać - susret je na otoku u centru Bihaća Una ga okružuje sa dvije strane, a domaćini ti uvale rakiju dobrodošlice čim ti označe motor, ista paše nakon onih padavina po kacigi pa tražim "repete" i dobijem bez problema - kiša još po malo pada te po blagoj kiši koja hoće neće postavljamo šatore i krećemo na klopu odnosno čuvene bosanske pite i burek (a da pojeli mi i malo bosanskog graha - pasulja na susretu prije toga da bude i nešto tekuće). Susret super atmosvera super domaćini super piva cca 1 EUR, ćevapi cca 3,5 EUR, grah besplatan.
....
....