http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qI2i-XUZXU" onclick="window.open(this.href);return false;
Mediokritet u Range Roveru pregazio bajkera
- DODAMAN
- Grijač guma

- Vozim: Black cruiser
Mediokritet u Range Roveru pregazio bajkera
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... qI2i-XUZXU" onclick="window.open(this.href);return false;
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
Re: Mediokritet u Range Roveru pregazio bajkera
kako je ovaj lik pokojni na kraj ovoga videa no nisu okacili
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
risk,is what makes life worth living.
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Neka Sparco ne griješi dušu o tog finog vozača Range Rovera 
Ako ćemo pravo, a evo ima i na ADVRider-u rasprava o tome pa provjerite i tamo. Ovi bajkeri su majmuni koji su krenuli na neki skup koji je policija zabranila baš zbog toga što su se prošle godine ponašali ovako - praveći incidente, smetajući svima itd. Tipičan mentalitet rulje.
Ne vidi se na snimku ali cijela zajebancija počinje kada su se Range Rover i neki od bajkera zakačili retrovizorom (ko je kriv????) pa je onda drugi bajker zakočio ispred Range Rovera i onda su ga okružili sa namjerom da "popričaju" sa njim, inače njemu su u autu bili žena i dijete od 5 mjeseci ili 5 godina. Zato je on krenuo da bježi od njih.
E sad ne znam za vas ali da mene i moju porodicu okruže 30+ likova koji izgledaju kao da žele da mi pokažu svoje borilačko/homicidalne vještine u odnosu 30 naprema 1 a ja sjedim u skoro 3 tone željeza
muhahahaha
Ako ćemo pravo, a evo ima i na ADVRider-u rasprava o tome pa provjerite i tamo. Ovi bajkeri su majmuni koji su krenuli na neki skup koji je policija zabranila baš zbog toga što su se prošle godine ponašali ovako - praveći incidente, smetajući svima itd. Tipičan mentalitet rulje.
Ne vidi se na snimku ali cijela zajebancija počinje kada su se Range Rover i neki od bajkera zakačili retrovizorom (ko je kriv????) pa je onda drugi bajker zakočio ispred Range Rovera i onda su ga okružili sa namjerom da "popričaju" sa njim, inače njemu su u autu bili žena i dijete od 5 mjeseci ili 5 godina. Zato je on krenuo da bježi od njih.
E sad ne znam za vas ali da mene i moju porodicu okruže 30+ likova koji izgledaju kao da žele da mi pokažu svoje borilačko/homicidalne vještine u odnosu 30 naprema 1 a ja sjedim u skoro 3 tone željeza
-
Citizen Pg
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki gsxr750
vozac range rovera je veoma glup, jeli razmisljao da ce naici na guzvu kroz koju se motoristi vrlo lako probijaju?Oliver wrote:Neka Sparco ne griješi dušu o tog finog vozača Range Rovera
E sad ne znam za vas ali da mene i moju porodicu okruže 30+ likova koji izgledaju kao da žele da mi pokažu svoje borilačko/homicidalne vještine u odnosu 30 naprema 1 a ja sjedim u skoro 3 tone željeza![]()
![]()
muhahahaha
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Auh, kako se prevario djecak, uh uh uh, mislim da ce se od sad izvinjavat kad prne u saobracaj 
Naravno ako je prezivio ovo cudo
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Slazem se sa Oliverom da ukoliko je bilo dijete i zena u auto da bi gledao izlaz pa makar i silom,ali...mislim da je sve ovo mogao izbjeci !!!
Reakcija mu boba ne valja i da sam u polozaju da gledam dje mi neko druga i kolegu gazi dzipom stigao bih ga i j.ba mu majku majcinu
Reakcija mu boba ne valja i da sam u polozaju da gledam dje mi neko druga i kolegu gazi dzipom stigao bih ga i j.ba mu majku majcinu
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Uuuuuu, pa ti treba pod hitno da uzimas jači motorMadza wrote:Slazem se sa Oliverom da ukoliko je bilo dijete i zena u auto da bi gledao izlaz pa makar i silom,ali...mislim da je sve ovo mogao izbjeci !!!
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Ko me stigne castim ga moj...pogotovo ovi zeleni i nepecenicaesar wrote:Uuuuuu, pa ti treba pod hitno da uzimas jači motorMadza wrote:Slazem se sa Oliverom da ukoliko je bilo dijete i zena u auto da bi gledao izlaz pa makar i silom,ali...mislim da je sve ovo mogao izbjeci !!!
-
No_LiMiT
- Grijač guma

http://www.liveleak.com/view?i=3cd_1380579664" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad te okruzi ovakva rulja a ti sa zenom i djecom u auto...
Kad te okruzi ovakva rulja a ti sa zenom i djecom u auto...
-
Oliver
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki Bandit 1200
Prezivio jeste, povrede i posjekotine po licu i to je to. Ali jesi li primijetio da pošto je pregazio onu prvu grupu bajkera niko više nije htio da ga pretekne hahahahahasLowRider wrote:Auh, kako se prevario djecak, uh uh uh, mislim da ce se od sad izvinjavat kad prne u saobracaj
A Madza što jes jes - mogao je vozac auta da ukapira da je to napaljena grupa pa da se stiša i ne talasa, ali opet sa druge strane mozda su ovi napaljeni majmuni samo tražili neku sitnicu da se pokažu kako su jaki i opasni a on se našao tu u pogrešno vrijeme i ode sve po đa'olu. Ja poštujem to što kažeš šta bi za druga učinio, vjerujem ti jer i mene ispizdi kad vidim da neko kolima udari/zakači bajkera, ko god to bio.
Ali mi je nekako prisutan taj element mentaliteta rulje, i sam naziv snimka "hogging the road" ti kaže da se ponašaju kao da je njihov put, da svi treba da se sklanjaju itd. što misliš što im je policija zabranila to okupljanje - baš zato što se izmajmunišu i prave probleme, ona fora ima nas puno, možemo da radimo šta hoćemo sve je naše - a najodvratnije mi je što takvi likovi kad su sami su manji od makovog zrna. Čisto sumnjam da bi se ovi majmuni ovako kurčili da se ispostavilo da su u džipu bila 4 zajebana lika koji bi spustili prozore i rekli odjebite da vas ne sahranimo, ali pošto su oni viđeli nekog sitnog kineza - ajmo da mu se useremo u život kolektivno.