http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=43969" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadam se da me admin nece obrisat zbog reklame...
Vidim da ovaj dio foruma postaje popularniji sa sve vise clanova sto je za svaku pohvalu. Takodje, kako sam vidio da se svaki vikend nedje ide, imam jednu ponudu za eventualno zainteresovane.
Ukoliko forumasi hoce da posjete sjeveroistok CG i da tamo malo provozaju masinerije, mogu da dodju i uvjere se koliko neotkrivenih ljepota ima tamo. To su Komovi, Bjelasica i Prokletije. Vecinu organizacije odradio bi hotel iz Andrijevice.
Ukoliko bude zainteresovanih, postavicu malo slika, eventualni plan voznje i stajalista na kojima bi imali izlete. Vozilo bi se po asfaltu i makadamu kombinovano. Znaci ideja je da se vidi sto vise ovih planina sa svake strane, umjerenom laganom voznjom sa pravljenjem izleta na destinaciji. Sada je najljepsi period da se dodje, posto se priroda tek budi, a snijeg otapa.
Centralna tacka odnosno polaziste bi bilo iz Andrijevice. Tura bi trajala dva dana (dva spavanja). Na primjer dolazak u hotel bi bio u petak, u subotu bi bio jedan izlet, a u nedelju bi bio kombinovani izlet sa povratkom. Napominjem da je hotel tip top renoviran, i da je usluga sigurno bolja od vecine hotela na sjeveru CG ne racunajuci naravno Bjanku i Lipku. Pretpostavljam da su mnogi vec skepticni, no sacekajte dok vidite... E ono sto je najvaznije u svoj ovoj prici je cijena spavanja. Vlasnik hotela bi za ovu priliku (spavanje 2 dana - minimum 30 ljudi - dvokrevetne sobe - do kraja maja vazi) dao upola nizu cijenu od regularne za spavanje sa doruckom odnosno 12.5 eura po noci po osobi + 1e boravisna taksa. Sto se hrane tice (rucak - vecera), to se moze dokupit, no sve po zelji. Mogu se pripremiti lunch paketi za ponijet, vecerati u hotelu, ili posjetiti obliznju pizzeriu - odlicne pizze - 2.5E. Sta jos da kazem, mislim da ovo ne treba propustiti.
Evo ukoliko ima zainteresovanih, neka iskomentarisu odje. Neki termini okvirno mogu biti 8, 15 ili 22 maj.
Evo slikica samo sto se tice Komova i Bijelasice. Nisam se pretrgao da bas odaberem najbolje, jer imam citavu kolekciju slika, no i ovo ce posluzit:
Sasvim je izvodljivo da se izleti prilagode tako da svi i oni koji nemaju terence mogu da se prikljuce. Do izletisnih mjesta su uglavnom dobri putevi, tako da bi jedna grupa mogla ici po asfaltu a druga po makadamu i srecu se na isto mjesto.

Ove slike s pocetka su slikane prije cirka nedelju / dvije dana.

Ovo je Štavna - tik ispod Komova

Put od Trešnjevika do Andrijevice

Ovo je kad se sa Trešnjevika krene prema Krivom dolu odnosno Zekovoj glavi

Pogled na usijek kuda prolazi put Andrijevica - Trešnjevik

Slikano sa Lise - ujedno i put koji vodi prema Krivom dolu odnosno Zekovoj glavi

put koji vodi prema Krivom dolu odnosno Zekovoj glavi

E ovo je put iz And ka Malom kršu pa dalje ka Komovima

E ovo je put iz And ka Malom kršu pa dalje ka Komovima

Mali krš (repetitor)

Pogled sa Malog krša

Komovi

Komovi

Komovi

Put koji od Berana vodi ka Jelovici pa dalje ka Pešića jezeru i Zekovoj glavi

Zekova glava i Pešića jezero

Pešića jezero

Zekova glava

Zekova glava sa druge strane

Ukoliko smeta ovaj dio, neka admin obtise:
Vise info o samom smjestaju na: http://www.hotelkomovi.com" onclick="window.open(this.href);return false;