Ponuda motorasima- dvodnevni aranzman

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
MontWheeler
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha DT125

Ponuda motorasima- dvodnevni aranzman

Post by MontWheeler »

Uparavo sam saznao za ovaj sajt, a ono o cemu hocu da pisem sam vec postovao na drugi forum. Evo izvadvojicu ono najvaznije da procitate i vidite...

http://forum.cafemontenegro.com/showthread.php?t=43969" onclick="window.open(this.href);return false;

Nadam se da me admin nece obrisat zbog reklame...

Vidim da ovaj dio foruma postaje popularniji sa sve vise clanova sto je za svaku pohvalu. Takodje, kako sam vidio da se svaki vikend nedje ide, imam jednu ponudu za eventualno zainteresovane.

Ukoliko forumasi hoce da posjete sjeveroistok CG i da tamo malo provozaju masinerije, mogu da dodju i uvjere se koliko neotkrivenih ljepota ima tamo. To su Komovi, Bjelasica i Prokletije. Vecinu organizacije odradio bi hotel iz Andrijevice.

Ukoliko bude zainteresovanih, postavicu malo slika, eventualni plan voznje i stajalista na kojima bi imali izlete. Vozilo bi se po asfaltu i makadamu kombinovano. Znaci ideja je da se vidi sto vise ovih planina sa svake strane, umjerenom laganom voznjom sa pravljenjem izleta na destinaciji. Sada je najljepsi period da se dodje, posto se priroda tek budi, a snijeg otapa.

Centralna tacka odnosno polaziste bi bilo iz Andrijevice. Tura bi trajala dva dana (dva spavanja). Na primjer dolazak u hotel bi bio u petak, u subotu bi bio jedan izlet, a u nedelju bi bio kombinovani izlet sa povratkom. Napominjem da je hotel tip top renoviran, i da je usluga sigurno bolja od vecine hotela na sjeveru CG ne racunajuci naravno Bjanku i Lipku. Pretpostavljam da su mnogi vec skepticni, no sacekajte dok vidite... E ono sto je najvaznije u svoj ovoj prici je cijena spavanja. Vlasnik hotela bi za ovu priliku (spavanje 2 dana - minimum 30 ljudi - dvokrevetne sobe - do kraja maja vazi) dao upola nizu cijenu od regularne za spavanje sa doruckom odnosno 12.5 eura po noci po osobi + 1e boravisna taksa. Sto se hrane tice (rucak - vecera), to se moze dokupit, no sve po zelji. Mogu se pripremiti lunch paketi za ponijet, vecerati u hotelu, ili posjetiti obliznju pizzeriu - odlicne pizze - 2.5E. Sta jos da kazem, mislim da ovo ne treba propustiti.

Evo ukoliko ima zainteresovanih, neka iskomentarisu odje. Neki termini okvirno mogu biti 8, 15 ili 22 maj.

Evo slikica samo sto se tice Komova i Bijelasice. Nisam se pretrgao da bas odaberem najbolje, jer imam citavu kolekciju slika, no i ovo ce posluzit:

Sasvim je izvodljivo da se izleti prilagode tako da svi i oni koji nemaju terence mogu da se prikljuce. Do izletisnih mjesta su uglavnom dobri putevi, tako da bi jedna grupa mogla ici po asfaltu a druga po makadamu i srecu se na isto mjesto.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Ove slike s pocetka su slikane prije cirka nedelju / dvije dana.
Image

Ovo je Štavna - tik ispod Komova
Image

Put od Trešnjevika do Andrijevice
Image

Image

Image

Image

Ovo je kad se sa Trešnjevika krene prema Krivom dolu odnosno Zekovoj glavi
Image

Pogled na usijek kuda prolazi put Andrijevica - Trešnjevik
Image

Slikano sa Lise - ujedno i put koji vodi prema Krivom dolu odnosno Zekovoj glavi
Image

put koji vodi prema Krivom dolu odnosno Zekovoj glavi
Image

Image

Image

E ovo je put iz And ka Malom kršu pa dalje ka Komovima
Image

E ovo je put iz And ka Malom kršu pa dalje ka Komovima
Image

Mali krš (repetitor)
Image

Pogled sa Malog krša
Image

Komovi
Image

Komovi
Image

Komovi
Image

Put koji od Berana vodi ka Jelovici pa dalje ka Pešića jezeru i Zekovoj glavi
Image

Zekova glava i Pešića jezero
Image

Pešića jezero
Image

Zekova glava
Image

Zekova glava sa druge strane
Image

Ukoliko smeta ovaj dio, neka admin obtise:
Vise info o samom smjestaju na: http://www.hotelkomovi.com" onclick="window.open(this.href);return false;
MontWheeler
Biker wannabe
Biker wannabe

Re: Ponuda motorasima- dvodnevni aranzman

Post by MontWheeler »

hahaha, ne boj se njemu :)
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

MontWheeler,
Trudimo se da budemo jednaki i da pravila vaze za svakoga. A jedno od njih je i da se svaki novi clan foruma predstavi (kao i svi do sada) u podforumu Chlanovi, kaze nesto o sebi, odakle dolazi, kako se zove, sta vozi, itd.

Obzirom da si ovdje iznio neku ponudu, da ne kazem reklamu, razlog vise je da se predstavis, da ljudi sa foruma znaju sa kime razgovaraju. Apsolutno nije problem da ova ponuda stoji sad i ako jos nismo regulisali neka tvrda pravila po pitanju reklama ovoga tipa, mada postoje vec baneri odredjenih firmi.

Kao sto smo i ranije radili, ovaj topic cu zakljucati dok se ne predstavis, a onda naravno, nastavljamo diskusiju.

Poz.
I kad stojim tesko me pratiti...
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

prelijepo
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
blazo.milic
NLB Moderator
Vozim: GS1200 Adventure

Post by blazo.milic »

Marko, super stvar.
Ja sam vec bio u nekim razmisljanjima za ovu godinu da obidjem sve ovo sto cu i odraditi,
s tim sto sam ja imao ideje satora i sl. sto ce 99% i biti.
Ali svaka cast za ideju i kada se bude islo mislim da cu biti prisutan :)
Pa dje da propustim da sadjem sa asfalta. Jos kad imam vodicha, milina.
Inace sam rekao da necu vise nidje da idem ako barem malo ne zagrebem nekakvog makadama ili prashine :)
Eto cisto toliko da mi motor padne jednom :lol: i da ga poslije moram ribati da bi skinuo svu prljavstinu sa istog!
Jedva cekam da nedjelja dodje, amanamanamanamana da nedjelja dodje
MontWheeler
Biker wannabe
Biker wannabe

Post by MontWheeler »

Sta da vam kazem... hvala za komentare. Bice jos slika uskoro. Jutrosnja majska zora je osvanula pod snijegom - evo vec sat vremena pada snijeg. Mada ga nema u podnozju planine se bijele. Otopice se to za par dana...

Bilo bi dobro da ljudi koji zele da dodju da ostave svoj nick ili ime odje, ili na hotelkomovi@gmail.com sa subjectom Moto kako bi znali koliko ima zainteresovanih i oce li od ovaga biti ista. Mogu ostavit i komentar da li su vec bili na nekom slicnom terenu i konkretno ovjde (Komovi - Bjelasica - Prokletije) Ja cu napravit tabelu koju cu updatovati da se vidi koliko ima prijavljenih. Evo datum odrzavanja neka bude ili 15. ili 22. maj.

Bilo bi zaista fino da dodjete i provedete dva dana u ovom miru i ljepoti. Grad, guzve, buka - to je po meni prevazidjeno. Motiv svega ovoga je da dodjete i da zajedno provedemo jedan fin vikend, da se druzimo, ijemo i pijemo i to sve na planini. Da ovo postane tradicionalno... Da ljudi koji mozda nikad nisu bili na ove planine upoznaju i vide ljepote sjevera CG.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Interesantno evo prilike da svi za male pare odemo u Japan :D Imao sam i ja nešto u planu a sa našim članovima hellboy i čika gašom smo se nešto dogovarali .Plan nam je bio Bjelasica , a ja sam forsirao i Komove jer sam se zaljubio u njih :mrgreen: .Ideja mi je bila da noćimo u ekokatunu na Štavni , premda što čika blažo reče kampovanje , logorska vatra ... , bravo za slike
+1389+
Hellboy
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Yamaha MT 01 & Cagiva raptor

Post by Hellboy »

Planiramo i mi dvodnevno putovanje-obilazak planine Bjelasice i svih jezera koja su na njoj i nocenje pod satorima ili u neki od planinarskih domova,ali jos uvijek je rano krenuti jer je veliki snijeg po bjelasici,a i po komovima osim ako planiras da idemo po podnozju planina. Ako bi se islo 18 na 19 ja bih mogao i racunajte na mene!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

ljudi ja ne bi prešio , još su dani kratki , još gore ima snijega , planina je to , nek otopli malo , ljeto je pred nama
+1389+
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Slažem se...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
Post Reply