Imam veliku dilemu,naizgled isti a ima mnogo razlike...Najvjerovatnije jedan od tih modela cu u nekoj blizoj buducnosti dovesti u svoju garazu.... Da li neko moze nesto vise o njima da mi kaze...specifikaciju znam i sam procitati ali iskustvo se ne moze naci u knjizi.... :)Koji je model bolji,zbog chega,prednosti i mane,odrzavanje,izdrzljivost,ma sve sto znate o njima napisite,nije na odmet znati ....
Aprilia ETV 1000 Caponord http://www.gulum.net/motor/resimler/Apr ... 24x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW R1200GS Adventure http://www.totalmotorcycle.com/photos/2 ... nturei.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
BMW R1200GS Adventure VS. Aprilia ETV 1000 Caponord
-
WaWa
- Biker wannabe

- Vozim: BMW R1200 GSA LC
- goku
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda PC35
Re: BMW R1200GS Adventure VS. Aprilia ETV 1000 Caponord
Mislim da je realnije uporedjivat Caponord i recimo Varadero ili velikog Stroma, nego GS-a
No BMW sekta ce ti brzo odgovorit
Ja sam ovdje neutralan
Pozdrav za tebe i ovu temu
No BMW sekta ce ti brzo odgovorit
Ja sam ovdje neutralan
Pozdrav za tebe i ovu temu
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
ima jedan caponord u oglasima, mislim da se povoljno moze uzeti...
e sad koji od ova dva... mislim da je gs mnogo vise puta obisao svijet tako da mislim da je to kvalitet, a za apriliju nemam pojma
strasno sam ti pomogao
e sad koji od ova dva... mislim da je gs mnogo vise puta obisao svijet tako da mislim da je to kvalitet, a za apriliju nemam pojma
strasno sam ti pomogao
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Čim sa raspituješ za ove aždahe vidim da ti je u planu jedno 10000 km iz cuga, sa srećom i blago tebi .
Dosta ljudi sa foruma zna Sašu Ivanovića (mislim da Gašo i Milan voze njegove negdašnje motore ), Saša je imao caponorda ja mislim čim je izašao , a od tada brdo motora a sada vozi ja mislim 3. ili 4. gs. Ako možeš doći do njegovog broja pa da ga pitaš , u stvari i nemoraš jer kao što vidiš nije promijenio 3-4 caponorda nego Bmw
e sad ako imaš nekog caponorda za male pare to je druga stvar , bmw za male pare nećeš naći .
poz i svako dobro
Dosta ljudi sa foruma zna Sašu Ivanovića (mislim da Gašo i Milan voze njegove negdašnje motore ), Saša je imao caponorda ja mislim čim je izašao , a od tada brdo motora a sada vozi ja mislim 3. ili 4. gs. Ako možeš doći do njegovog broja pa da ga pitaš , u stvari i nemoraš jer kao što vidiš nije promijenio 3-4 caponorda nego Bmw
e sad ako imaš nekog caponorda za male pare to je druga stvar , bmw za male pare nećeš naći .
poz i svako dobro
+1389+
- Gugi
- Silovatelj krivina

Vidjeh i ja jednoh u Magnus Moto , prodaju ga polovnog oko 8.000 jeuraDrMracni wrote:ima jedan caponord u oglasima, mislim da se povoljno moze uzeti...
e sad koji od ova dva... mislim da je gs mnogo vise puta obisao svijet tako da mislim da je to kvalitet, a za apriliju nemam pojma![]()
strasno sam ti pomogao
-
slon
- Stoper

- Vozim: XT660X
Mislim da je to taj iz oglasa 8000 eura i 8000 km. Vidjeh ga i ja. Izgleda mi 
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Aj, zivota ti, ako nadjes kakvog 1200 GS-adv za 8000 € rezervisi ga za meneGugi wrote:Vidjeh i ja jednoh u Magnus Moto , prodaju ga polovnog oko 8.000 jeuraDrMracni wrote:ima jedan caponord u oglasima, mislim da se povoljno moze uzeti...
e sad koji od ova dva... mislim da je gs mnogo vise puta obisao svijet tako da mislim da je to kvalitet, a za apriliju nemam pojma![]()
strasno sam ti pomogao
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
WaWa
- Biker wannabe

- Vozim: BMW R1200 GSA LC
Hehehe Narode ...simpaticni odgovori ...otprilike i ja to znam ...motori su motori a BMW je BMW barem u ovoj klasi....
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Kao sto neko rece, realnije je uporedjivati Caponord i Varadera, a sto se BMW-a tice, prije BMW 1200 RT, nego GS-a. Namjena im je ista, putovanja, ali ljudi ipak radije putuju GS-om. Inace, GS je skracenica od Gelände/Straße, German: off-road/road (o ovome bi se dalo raspravljati, koliko je on za neki zahtjevniji offroad), a Caponord popio djavo nije za centimetar mimo asfalta. Dalje, meni je mnogo plastican, a ako ti se nedje prevali, sto je logicno da ce ti se desiti na putu sa natovarenim motorom, odose ove plastike, dodjavola.
Sto se izdrzljivosti tice, vise ljudi putuje na GS-u, nego na Apriliji. Mislim da je Aprilija mnogo jacha i ima tradiciju u nekim drugim glasama (SXV, RSV, Tuono, Shiver itd.)
A sto se tice onog motora u Magnus Moto, to je motor Sase Radunovica, nekadasnjeg kosarkase Pamese iz Spanije i Buducnosti. Mislim da je 8000e, previse za taj motor, jer nije na cijeni i mozes ga po ceskim i njemackim sajtovima naci za manje para.
Sto se izdrzljivosti tice, vise ljudi putuje na GS-u, nego na Apriliji. Mislim da je Aprilija mnogo jacha i ima tradiciju u nekim drugim glasama (SXV, RSV, Tuono, Shiver itd.)
A sto se tice onog motora u Magnus Moto, to je motor Sase Radunovica, nekadasnjeg kosarkase Pamese iz Spanije i Buducnosti. Mislim da je 8000e, previse za taj motor, jer nije na cijeni i mozes ga po ceskim i njemackim sajtovima naci za manje para.
I kad stojim tesko me pratiti...
- Gugi
- Silovatelj krivina

Roki wrote:Aj, zivota ti, ako nadjes kakvog 1200 GS-adv za 8000 € rezervisi ga za meneGugi wrote:Vidjeh i ja jednoh u Magnus Moto , prodaju ga polovnog oko 8.000 jeuraDrMracni wrote:ima jedan caponord u oglasima, mislim da se povoljno moze uzeti...
strasno sam ti pomogao