Mislim da nije postojala ova tema prije ili nisam mogao da je nađem.
Interesuje me kako ste došli do prvog motora i sa koliko godina? Jeste li ga sami zaradili, dobili na poklon ili slično...
Ja sam student i do sad sam vozio samo neke skutere od 50cc. Na pomoć roditelja ne mogu da računam jer, kad im se spomene motor nije im dobro Preko ljeta uglavnom radim sezonski, ali i to što se uštedi ode na školovanje, tako da nikako pređem na neku veću kategoriju
Prvi motor sam kupio sa 24 godine, jer mi moji prije ne dadoše pare a samim tim ni odobrenje, no ga kupih sam
Svi počeše s nekim malim motorom a ja odma na dobri stari ST
Last edited by Damir'Tattoo on 25 Apr 2014 02:38, edited 1 time in total.
Ja sam na dva točka prešao dosta kasno, kad sam to mogao sebi priuštiti i najprije iz praktičnih razloga, pa sam se tek kasnije navukao... prvo 125cc, pa 250, 650... Dokle? Vidjećemo...
Damir'Tattoo wrote:Prvi motor sam kupio sa 24 godine, jer mi moji prije ne dadoše pare a samim tim ni odobrenje, no ga kupih sam
skroz slicna stvar , samo sto sam ja poceo sa 200ccm iz prakticnih razloga (zbog ekonomicnosti, guzvi tokom ljeta i sl.) pa to onda ode dalje na manje ekonomicno ali veci gusht
Sa još nepunih 30 god sam kupio svoj prvi motor. Nov, novcat V-Strom 650...to je bila 2008.-a godina. Onda dodje SEKA i moradoh ga prodati naredne godine vec, da bi se moglo prezivjeti