direktore imao bih ja sto sta da kazem o hornetu ali reko nisam htio u prvi mah da pisem sve sto znam a kamoli svoja iskustava..jer nisam htio da ispanem neki hvalisako i da se namecem....ali hone su zaista najvozniji motori,nije to samo moja konstatacija nego mnogo drugih ljudi..i drago mi je sto i ja posjedujem jedan od hondinih modela...jer sam zaljubljen u hondu....ja imam dvije godien iskustva na "ozbiljnim" motorimana, prije honde sam vozio samo mjesec dana ducati monster 620, to mi j eustvari bio prvi motor, ali kad sam otisao u bar kod prijatelja i samo odvozao bukvalno 100metara n ahornetu pa ja sam imao osjecaj da sam se rodio na tom motoru...toliko se lagano vozi i toliko lijepo lezi da je to nevjerovatno zaista..probao sam sve druge nakede ali mislim da je zaista bes premca ovaj motor...meni se isto desilo to sa nogom da sam zakacio asfalt i to posle par dana i u prvom trenutku sam se bio prepa.rekoh sta je ovo.medjutim kasnije sam shvatio da jeto normalno

....citao samo po internetu i gledao testove z asupesport honde i uklasi 600 i u klasi 1000cm kao kazu da su previse mekani to su iskustva i testovi sa staze.ali mislim da su to subjektivna misljenja iako su to profesionalci. mada i oni kazu da je z acestovnu voznju najbolja honda! mislim sve je to stvar ukusa i td..mada na kraju moram reci da je oa honda u saratu skuplja od konkurencije 1000 pa i vise eura...tako da to donekle opravdava moju cijenu..ali iskren da budem meni se bas i ne prodaje taj motor...razlog sto am ga stavi u oglase je malo ova kriza a malo vise moja familija

...ali izboricu se ja sa njima.....
uh...evo ja malo precerah...mozda nisam trebao odje sve ovo pisati ali jednostavno se zapisah ljudi
pozzzz