Pad na Starom Aerodromu
- NK_Biker
- Grijač guma

- Vozim: Malaguti Madison
Pad na Starom Aerodromu
Pozdrav ljudi, juce sam imao pad tacnije sudar sa autom na Starom Aerodromu (da zensko je bilo za volanom). Motor je Malaguti Madison 150T, ostcenja su sljedeca (ovo sto sam ja mogao vidjeti u tom stanju): prednje palstike polomljene, blatobran, guma i felna cini mi se, izletjele i one plastike sa moje strane i cini mi se da je bio pustio ulje pa ne znam je li od nagiba ili je nesto puklo, ali prije mislim da je od nagiba, za viljusku nijesam siguran jer motor jos nije prebacen kod mene, nadam se da je ram dobar. Sad me zanima sljedece, gdje mogu odesti motor u NK na procjenu kad ga prebacim iz PG jer mi je ovaj motor strasno vazan ?

- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Re: Pad na Starom Aerodromu
najbolje ti je kod ovlascenog uvoznika-distributera za taj motor da ti napravi profakturu,jer je pitanje oce li osiguranje prihvatit bilo cije procjene...
- NK_Biker
- Grijač guma

Znas li mozda ko je ovlasceni uvoznik za malaguti i gdje se mogu naci ovi djelovi, jer gledao sam na malagutijevom sajtu nema dijela ispod 200e

-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Ko bude radio procjenu stete neka dobro obrati paznju sta je sve osteceno. Mozda je ram kriv, prednja viljuska, disk, mozda je pustio ulje na nekom slomljenom dijelu motora. Sve dobro pregledaj da se ne desi da nesto od ostecenja ne udje u zapisnik. Ako je kriv ram, a na skuterima se dosta lako iskrivi kod ceonog sudara, onda bi mogla biti i totalna steta.
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
ne znam ko uvozi malaguti...
pokusaj da kontaktiras osig. drustvo te zene,mozda bi ti odgovarala i njihova procjena...normalno,ako nisi ti kriv za udes
pokusaj da kontaktiras osig. drustvo te zene,mozda bi ti odgovarala i njihova procjena...normalno,ako nisi ti kriv za udes
- NK_Biker
- Grijač guma

Situacija je sledeca da se lako moze desiti da sam po zakonu ja kriv, isao sam bulevarom ka kruznom toku valjda put Volia, a iz suprotnog smjera je dolazila doticna i vidjevsi me zaustavila se iako ima prednost, ja sam naravno usporio motor ali vidjevsi da je zakocila krenuo sam dalje, medjutim kad sam se primakao na 10m ona krece i dolazi ispred mene i onda valjda od soka usporava i ja pokusavam da zaobidjem iza ali vec je kasno i kacim sami zadnji dio auta iza zadnjeg stakla i prosipam se po asfaltu, a sestra sto je bila samnom pada i pada joj motor od 180 kg na ruku i lomi nadlakticu. Nikako ne bih volio da je steta totalna taj motor mi je toliko drag da bi dao 3 druga za njega..

-
jovan
- Test vozač kaskader

Yamaha XTZ 750 ST
Ako si ti kriv, a koliko sam shvatio jesi kriv, jer je auto imao prednost, onda nista od procjene stete, moraces da popravis motor o svom trosku. Nadam se da steta nije prevelika, samo dobro to pregledaj, ako bude previse ulaganja ne isplati se to raditi.
- NK_Biker
- Grijač guma

E pa ja sad ne znam kod koga bih to povezao jer se ne bih upustao u to da ja procjenjujem sta je dobro a sta ne, i gdje bih mogao naci te djelove sto bi trebali biti zamijenjeni.

-
filip xt350
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha xt 350
Evo posto covjek vjerovatno ne moze da ti kaze da ga dovedes kod njega da ti ja predlozim da ga povedes kod Jovana
Ovoga iznad sto ti daje savjete
On ti je iz NK i kako cuh extra majstor nego nece da se hvali
Jodza prvi dan kad ugrabim dovescu ti moj motor da mi sredis ovo sto ja nisam umio na njega(mozda i jesam nego da ne izigravam veceg katolika od pape) jer predpostavljam da cemo se brzo vozit ako Bog da.
Jodza prvi dan kad ugrabim dovescu ti moj motor da mi sredis ovo sto ja nisam umio na njega(mozda i jesam nego da ne izigravam veceg katolika od pape) jer predpostavljam da cemo se brzo vozit ako Bog da.
-
jovan
- Test vozač kaskader

Yamaha XTZ 750 ST
NK Biker, mogli bi rastaviti motor, poskidati plastike, da vidimo sta je krivo, sta polomljeno, sta je za zamjenu i sta se moze raditi od motora.Zovi me na 069 585 387, pa cemo se dogovoriti.
Filipe, necemo brzo na voznju, veliki je snijeg jos u planinama, putevi su nam pod snijegom
Filipe, necemo brzo na voznju, veliki je snijeg jos u planinama, putevi su nam pod snijegom