yamaha abarth

Novosti, komentari novih i starih motora...
Post Reply
BULDOG
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: yamahu R1 2008g cveno bjelu

yamaha abarth

Post by BULDOG »

Obzirom na usku povezanost između Abartha i Fiata, koji je od strane Fiata kupljen još 1971. godine, kao i uspješnu suradnju između Fiata i Yamahe, a povodom 100 godina od rođenje slavnog dizajnera napravljen je poseban model Yamahe FZ1, nazvan FZ1 Abarth Assetto Corse. :dance: :dance: :dance: :dance:

Yamaha Italija je predstavila posebnu inačicu modela FZ1 posvećenu Karl Abarthu. Ovaj poseban model opremljen je sa kompletnim Ohlins ovjesom, Marchesini felgama sa slick gumama, Brembo kočnicama, Akrapović titan ispušni sistemom, kao i sa mnoštvom Rizoma djelova. Yamaha FZ1 Abarth Assetto Corse dolazi u crveno-bijeloj varijanti boja, u stilu Abarthove grafike koja podiže izgled ovog nakeda na veću razinu. Ono što nas zanima da li će ovaj model biti ikada pušten na tržište pa makar i u ograničenoj seriji iz razloga jer je ovaj model kojeg vidimo na fotografijama samo još jedan u nizu prototipa

mislim da je ovo bomba od motora
[youtube][/youtube]Mk-Shark Tivat
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Re: yamaha abarth

Post by Galiot »

Ovaj model je pušten u prodaju,naravno sa malim promjenama,bilo je objavljeno u nekom od prethodnih brojeva Motorevije.
Serijski FZ1 je motor za "prave je.ače i znalce" a ova edicija je ludilo :handgestures-thumbsup:
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
LION
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: yamaha abarth

Post by LION »

imao sam priliku da ga vozim.ekstra je .steta sto nije ozada malo veci,jer je meni definitivno mali.prodaje mi ga drug u hn.motor je kao nov.naravno,nije abarth.
Post Reply