Evo konano mi je juce stigao motor, uspjedoh isti dan da ga ocarinim i uzmem a za registraciju predajem u ponedeljak. Kako se nisam uspio dogovoriti za Hondu nc750x koju sam prvo trazio tako mi jeispala ova prilika,rekao bih mozda i bolja. Uvezao sam ga preko Cule Auto NS, koji je jedan od zastupnika za Srbiju. Mozda sam sve ukupno cekao tri nedelje. Transport sam morao daplatim sam. Ali sve je ispalo na kraju ok.
Sobzirom da se prvih 600km vozi do 4000rpm pa narednih 600 do 6000rpm malo cu morati da sacekam da vidim prave karakteristike motora i zvuk ali ovo za sada je bas odlicno. Vise od svega mi se dopada upravljivost i lezanje naputu. Bas voli krivine a opet udoban je po dosta losim putevima na koje sam ga vozio da probam. Sto se tice nekog Off-Road tu nema govora bar ne sa ovim gumama i ovako podesenim vjesanjem(koje je inace podesivo i na viljusci i zadnjem amortizeru prilicno jednsotavno) moze po makadamu, i nekim utabanim zemljanim putevima ali svakako nije za vodu, blato itd.
Mjenjac je precizan, grad mozda zahtjeva malo vise saltanje druga treca... ili su to utisci prvi ne znam. Jedna od prvih zamjerki je da nema idnikator u kojoj brzini se nalazi mjenjac, doduse brzo se pohvata po zvuku ali nekako je za ocekivati da dolazi kao serijska oprema a ne dodatna za model koji je izasao 2015. Inace nisam primjetio nikakve vibracije u skoro svim rezimima rada ovim koje sam mogoa do sada da probam.
Vizir je podesiv povizini na dva rucna sarafa vrlo jednostavno skoro da ne morate da silazite sa motora. Zastita od vjetra je dostadobra, mozda samo po ramenima bih rekao da se malo osjeca.
Eto par nekih utisaka za sada a kacim slike u sledecem postu
Kawasaki Versys 650 LT
-
navig8
- Stoper

- Vozim: Kawasaki Versys 650 LT
-
navig8
- Stoper

-
navig8
- Stoper

-
navig8
- Stoper

-
navig8
- Stoper

- Kesha
- Test vozač kaskader

- Vozim: Hondu
Re: Kawasaki Versys 650 LT
Neka je sa srećom!
Koje su gume: dunlop roadsmart 2?
Koje su gume: dunlop roadsmart 2?
Polako žuri - Festina lente
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
neka ti je sa srecom!
nije se moga uzet ovđe? ili je bila značajna razlika u cijeni?
nije se moga uzet ovđe? ili je bila značajna razlika u cijeni?
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Sa srecom,odlicna sprava 
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Neka je sa srecom!
Odlican motor, imao sam ja jedno vrijeme i bas sam se fino navozao. Kao stvoren je za krivine i putovanja. Stabilan, ima snage, vuce sjajno i bas mala potrosnja. U sustini sta vise traziti od motora
ali... ima ali
nije enduro : ))) mada sam i Bjelasicu cijelu sa njim presao, polako ali presao. Nije za to, moze on sve da prodje ali nema uzivanja u off road voznji
Odlican motor, imao sam ja jedno vrijeme i bas sam se fino navozao. Kao stvoren je za krivine i putovanja. Stabilan, ima snage, vuce sjajno i bas mala potrosnja. U sustini sta vise traziti od motora
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- RockerArm
- Grijač guma

- Vozim: Honda Dominator NX650
Suzuki GSR 750A
KTM 1190 Adventure