Prošla subota: Podgorica - Nikšić - Bileća - Trebinje!
Restoran "Jezero" - Bilećko jezero.
A platani u Trebinju stari i sačuvani.
Putevi jugoslovenski, široki, dobri, nema gužve, priroda, ali i kultura i tradicija...
Last edited by Kesha on 08 Jul 2016 23:53, edited 1 time in total.
Ja bih odradio jednu slicnu turu neki sledeci vikend, samo bih posle Trebinja sisao do Dubrovnika pa se vratio preko Herceg Novog.
Ima li kakvih savjeta da ispostujem? (bice mi prva duza voznja motorom) autom ne brojim.
Za motor mi treba zeleni karton i medjunarodno punomocje?
dub_c wrote:Ja bih odradio jednu slicnu turu neki sledeci vikend, samo bih posle Trebinja sisao do Dubrovnika pa se vratio preko Herceg Novog.
Ima li kakvih savjeta da ispostujem? (bice mi prva duza voznja motorom) autom ne brojim.
Za motor mi treba zeleni karton i medjunarodno punomocje?
Ide se sa Vilusa na Vracenovice pa u Bilece?
Neko mjesto ima li da se ne smije propustiti?
Za motor ti treba zeleni karton sigurno a medjunardodno punomocje nisam siguran, mislim da ne treba.
Sa vilusa se ide samo pravo, ne skrecati desno prema Bilecoj nego samo pravo na najblizu granicu. Odatle je trebinje jako blizu..
Sa Vilusa mozes pravo u Trebinje, to ti je najkraći put, ali je ljepše ići sa Vilusa desno novim putem na Vraćenoviće, odličan put za vožnju motora, puno lijepih krivina, pa onda Bileća-Trebinje, isto lijep put za vožnju.
Hvala na savjetima
Ispostovacu nadam se ovu rutu u subotu ako ostali planovi budu kako treba.
Ima li nedje neki restoran, kafana, vidikovac koji se ne bi smio propustiti?
Sto se tice Trebinja restoran Mosko-najbolja jagnjetina pod sacem,putem prema bilecoj i Studenac,riblji specijaliteti,odma uz rijeku,mislim da je putem za viluse,ne treba propustiti