Kesha,motor je dobra stara vazdusara i kurblas,honda xr 400.only gravity can broke,sto bi reka grk sa HU :Di moram ti rec da mi namrtvo odgovara
ima 120 i nesto kila,dje stane vuces ga po zemlji,padas,bacas,skaces,driftujes...i tako mu je vec od 96',i evo jos ide
Rezervoar je 9,5 L,pri cemu je rezerva 2 L.Terenske voznje trosi oko 4 L,sto mi daje oko 180 km off roada-a+rezerve blizu 50 km,znaci 230 km moze do zadnje kapi

po asfaltu trosi 3,7,a vjerujem da sad trosi jos manje jer sam stavio veci prednji lancanik..malo ga smirio i dobio vecu putnu brzinu.gorivo ne nosim ne nosim,ovo je sasvim dovoljno...
Vjerovao ili ne,gume su nove stavljene na proljece i potrosile se ...ne vjerujem 1500 km da je predjeno!Istina,bile su full cross,mada sam ih odjelja i po asfaltu poprilicno...sad planiram nesto "civilizovano stavit",bas zbog toga sto vozim i po asfaltu...
Na ovaj put mi nisu pucale,ali se i to desavalo...uglavnom pri agresivnoj voznji.
Sator iz kipsa

dobar je...dvoslojni,drzi solidno temperaturu(na bjelasicu je bilo 13 stepeni u sator,napolje oko 5 sigurno

) ...ima terasu,ostavu....30 e cini mi se bjese
Vreca naravno vojna...malo nezgodna za spakovat,ali ka sve vojno...ako se noci na planinu,dodatna podloska obavezna!
Manjerka JNA najbitnija!

tu nosim hranu za u planinu ako se ogladni...
Alat standardni...safcigeri,par kljuceva,imbusa,svecica,alat za skidanje tocka i gume unutrasnje..