kupujem X9 ili slično

Mali Oglasi clanova NLB Foruma
Post Reply
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

kupujem X9 ili slično

Post by NikGold »

Drugari jedan moj doobar drug bi da se pomotori , pa gledam za njega neku 125-icu četvorotaktnu tipa X9 i slično .Pa ako znate što javite .poz
+1389+
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Re: kupujem X9 ili slično

Post by Freeman »

Ja nemam 125-icu, ali zato imam 650-icu. To mu je skoro isto :D
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Post by goku »

Zanima li ga X9 500ccm?
Ka bombonica, nova, mislim da nije preshla ni 2000km
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Znaci , Piaggio X9 Evolution ,proizveden 2004-kraj ,200 cm3 ,trosi
2,4 do 3 litra ,a ide odlicno. Isao sam na Biogradsko jezero,Ivanova Korita sa njim...Ulcinj :shock: ....Trebinje :dance: ...do grada po novine... , bez ikakvih problema.
Registrovan je do aprila 2010 , na moje ime , BR tablice.
Najvise mi odgovara zamjena za mAtor...i onda :dance: :dance: :whistle: :whistle:
Mene je ispao skoro 4 tauzente , a ne mogu ga prodati ni za 3....i ja trazim cash , no mi ne moze bit'...no mi daju neke male skutere + nesto malo para + cekanje....
Ako je neko raspoložen za bilo kakvu kompenzaciju (za veće) ili "kredit" neka bači na forum ...

Ožuljena je malo maska bila i to sam ofarbao. Ima par ogrebotina ,koje meni ne smetaju ,pa ih nisam ni dirao.
Obije gume su nove.
Plocice naprijed i pozadi ,nove.
Pumpa za vodu ,nova.
Kais, nov ,i kaze mi serviser da je malo labav, ali ko hoce brze da vozi ,treba uzeti drugi sa par zuba manje.
Meni je dobro i ovako.Moze ici 120 km na sat sa 115 kg :D + svašta nešto po koferu i gepeku...
Svjecica ,nova.
Ulje i filter sada zamijenjeno ,i imam za jos jednu zamjenu.
Glicerin zamijenjen ,ima za jos jednu zamjenu.
Filter za vazduh zamijenjen.
Magnet sa kalemovima paljenja ,nov ,ja ga kupio.
Kompjuter nov + sto imam stari koji je ispravan. Greskom servisera ,kupio sam novi koji inace kosta 300 eura.
Boca za vodu nova.
Rolnice su odlicne ,a nove imam u rezervi .
Viljuska nova.
Oba prednja amortizera nova.
Kofer od 42 litra KAPPA sa original nosačem ,....koštao 220 eura

CIjena.... :roll:
Ljudi smo dogovoricemo se.... :lol:

Znači , opet da naglasim , možemo se dogovarati oko cijene , načinu plaćanja ,zamjeni za motor ,zamjeni za plac :lol: .... :lol: ...sve opcije su otvorene....
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Gugi wrote:Znaci , Piaggio X9 Evolution ,proizveden 2004-kraj ,200 cm3 ,trosi
2,4 do 3 litra ,a ide odlicno. Isao sam na Biogradsko jezero,Ivanova Korita sa njim...Ulcinj :shock: ....Trebinje :dance: ...do grada po novine... , bez ikakvih problema.
Registrovan je do aprila 2010 , na moje ime , BR tablice.
Najvise mi odgovara zamjena za mAtor...i onda :dance: :dance: :whistle: :whistle:
Mene je ispao skoro 4 tauzente , a ne mogu ga prodati ni za 3....i ja trazim cash , no mi ne moze bit'...no mi daju neke male skutere + nesto malo para + cekanje....
Ako je neko raspoložen za bilo kakvu kompenzaciju (za veće) ili "kredit" neka bači na forum ...

Ožuljena je malo maska bila i to sam ofarbao. Ima par ogrebotina ,koje meni ne smetaju ,pa ih nisam ni dirao.
Obije gume su nove.
Plocice naprijed i pozadi ,nove.
Pumpa za vodu ,nova.
Kais, nov ,i kaze mi serviser da je malo labav, ali ko hoce brze da vozi ,treba uzeti drugi sa par zuba manje.
Meni je dobro i ovako.Moze ici 120 km na sat sa 115 kg :D + svašta nešto po koferu i gepeku...
Svjecica ,nova.
Ulje i filter sada zamijenjeno ,i imam za jos jednu zamjenu.
Glicerin zamijenjen ,ima za jos jednu zamjenu.
Filter za vazduh zamijenjen.
Magnet sa kalemovima paljenja ,nov ,ja ga kupio.
Kompjuter nov + sto imam stari koji je ispravan. Greskom servisera ,kupio sam novi koji inace kosta 300 eura.
Boca za vodu nova.
Rolnice su odlicne ,a nove imam u rezervi .
Viljuska nova.
Oba prednja amortizera nova.
Kofer od 42 litra KAPPA sa original nosačem ,....koštao 220 eura

CIjena.... :roll:
Ljudi smo dogovoricemo se.... :lol:

Znači , opet da naglasim , možemo se dogovarati oko cijene , načinu plaćanja ,zamjeni za motor ,zamjeni za plac :lol: .... :lol: ...sve opcije su otvorene....
Kao drugi dio tandema Gugi-grozni da i ja recem dvije-ovaj skuter je ka stvoren za duga putovanja, ima odlicnu zastitu od vjetra, sto ja za moju mrcinu ne bih moga rec, i znajuci Gugija ka merakliju, mislim da bi ovo potencijalnom kupcu bila dobra trgovina.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Gugi
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Gugi »

Mi ermano Ivan , hvala ti na podršci...

:angelic-green: :angelic-little: :angelic-sunshine: sa tobom i tvojom porodicom.
Kada se slucajno sretnemo nedje na putu iz naše Budve prema Baru plaćam pivo :dance:

Eto vidite kakav ja mAtor imam....tj. skutrer :?
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Post by Laki 086 »

NikGold wrote:Drugari jedan moj doobar drug bi da se pomotori , pa gledam za njega neku 125-icu četvorotaktnu tipa X9 i slično .Pa ako znate što javite .poz
Imam ja Kimco Peoples 125cm3 star godinu dana,preša 4000km. Ako ga interesuje neka sa javi na 067 565 088!
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
Post Reply